Haberler

Zirve Yayınevi Davasında 31'inci Duruşma

Malatya'da Zirve Yayınevi Davası Tutuklu Sanıkları 31'inci. Kez Hakim Karşısına Çıkıyor.

Malatya'da Zirve Yayınevi'nde 1'i Alman 3 kişinin öldürülmesi olayı ile ilgili görülen davada tutuklu sanıklar 31'inci. kez hakim karşısına çıkıyor.

18 Nisan 2007'de Malatya Zirve Yayınevinde Alman uyruklu Tilman Geske, Necati Aydın ve Uğur Yüksel'in öldürülmesi olayı ile ilgili Malatya 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar, Emre Günaydın, Abuzer Yıldırım, Salih Gürler, Cuma Özdemir, Hamit Çeker ile sonradan tutuklanan Varol Bülent Aral 31'inci duruşmada hakim karşısına çıkıyor.

Sabah erken saatlerde adliye binasında özel hareket polisi tarafından alınan güvenlik önlemleri altında cezaevinden getirilen tutuklu sanıklar mahkemeye girdi. Müdahil ve sanık avukatları ile davayı en başından beri takip eden öldürülen Tilman Geske'nin eşi Suzanna Geske'nin de salonda yeini almasıyla duruşma başladı.

Bugünkü duruşmada Erhan Özen, Veysel Şahin, Ercan Genli ve Mustafa Yılmaz'ın mahkemede tanık olarak ifadelerinin alınması bekleniyor.Güney Koreli 4 turist genç de duruşmayı izlemek için adliyeye geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title