Haberler

Zafer Mutlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olan Zafer Mutlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olan Zafer Mutlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kocaeli Başiskele ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Zafer Mutlu isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Kocaeli Başiskele adayı Zafer Mutlu kimdir? Saadet Partisi Kocaeli Başiskele adayı Zafer Mutlu yüzde kaç oy aldı?

Zafer Mutlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olarak gösterilen Zafer Mutlu Başiskele ilçesinde % 35,87 oranında oy almıştır. Başiskele ilçesinde % 35,87 oranında oy olan Zafer Mutlu adlı Saadet Partisi adayı toplamda 21.165 adet oy sayısına ulaştı.

Zafer Mutlu Kimdir?

Zafer Mutlu seçim sonuçları

1975 yılında İzmit'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini 27 Mayıs İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lise öğreniminin akabinde Marmara Universitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve buradaki eğitimini de başarıyla tamamladı. Universite yıllarında ticaretle uğraşan Mutlu, Belsa Plaza ve İstiklal Caddesi'nde giyim mağazaları işletti. 2004 yılından itibaren Kocaeli Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktadır. Öğrencilik yıllarında Milli Gençlik Vakfında çalışmalarda bulunan Mutlu, Belsa Esnafları Derneğinde de yöneticilik yapmıştır. Anadolu Gençlik Derneği İzmit İlçe Başkanlığı ile Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. En son Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatında, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Mutlu, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kocaeli Başiskele ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zafer Mutlu Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI EKRANI! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-2025 EĞİTİM TAKVİMİ! 2024'te okullar ne zaman açılacak? GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? Galatasaray - Konyaspor maçı hangi kanalda? Sandık Kokusu 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 162. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak?
Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title