Haberler

Yürüyen merdivene kolu sıkışan çocuk -

Ordu'da bir alışveriş merkezindeki yürüyen merdivene kolu sıkışarak yaralanan 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.

Ordu'da bir alışveriş merkezindeki yürüyen merdivene kolu sıkışarak yaralanan 5 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor.

Fatsa ilçesinde bir alışveriş merkezinde düşerek kolunu yürüyen merdivene sıkıştıran, itfaiyenin müdahalesiyle kurtarılan Fatih Kızılot'un (5) sağlık durumu iyiye gidiyor.

Fatsa Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavisi devam eden küçük Fatih'in babası Fahri Kızılot, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olayın son derece üzüntü verici olduğunu belirtti.

Anne Nuray Kızılot ise çocuğunun evden "internete gidiyorum" diyerek çıktığını belirterek, şunları söyledi:

"Çocuğum 5 yaşında. Evden internete gidiyorum diye çıktı. Ben de bu sırada pazara gidiyordum. İnternet kafeye baktığımda çocuğumun orada olmadığını gördüm. Oğlumun her zaman gittiği yer orası, evime de yakın zaten. Paniğe kapılarak çocuğumu aramaya başladım. Pazara gitmeden direkt eve geldim ve babasına haber verdim. Aramak üzere tam telaşlanmıştık, bu kötü haberi duyduk, şok olduk. Allah'ıma dua ettim çocuğuma bir şey olmasın diye. Zaten polisler beni çocuğuma yaklaştırmadı. O an çok kötü bir andı, belki de çocuğumun kolu kopmuştur diye düşündüm. Tedavisi sürüyor ve kolunun durumu belli değil."

Dr. Ali Rıza Ökten ise hastanelerinde tedavi gören 5 yaşındaki Fatih Kızılot'un hızla iyileştiğini belirterek, "Ezilme ve zedelenme vakalarıyla gelen hastaları 2-3 gün gözlem altında tutuyoruz. Önümüzdeki günlerde cerrahi müdahale gerekebilir. Şimdilik beklemedeyiz. Çocuğumuzun sol kolunda ve parmaklarında kırıklar mevcut ancak kalıcı bir hasar söz konusu değil" dedi.

Ökten, duruma göre aileye fizik tedavi önereceklerini sözlerine ekledi.

-nuray kızılot

-fahri kızılot

Kaynak: AA / Güncel

Kızılot Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title