Haberler

Yıldırım Değirmenlikızık Konağı'na Kavuştu

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi tarafından Değirmenlikızık Mahallesi'nde bulunan kreşte yapılan tadilat sonrasında bina vatandaşlara mahalle konağı olarak hizmet verecek.

Değirmenlikızık Mahalle Konağı açılışına başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Ak Parti Bursa Millekvekili Mustafa Öztürk, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile Ak Parti İl yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterisi ile başlayan açılış töreninde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin," İçinde vatandaşımızın birçok ihtiyacına cevap verebilecek birimler bulunduran mahalle konaklarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Daha öncesinde belediye kreşi olarak kullandığımız mevcut binayı tadilattan geçirerek Değirmenlikızıklılar'ın hizmetine sunduk" dedi.

Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan mahalle konağında muhtarlık ofisi ile YIL-MEK kurslarının düzenlediği bir bölüm ve çeşitli toplantıların yapılacağı toplantı salonları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Öztürk Özgen Keskin Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title