Haberler

Yengesini Uçuruma Yuvarlayan Kayınbiradere 9 Yıl Hapis İstemi

Adana'da ağabeyinden ayrı yaşayan 23 yaşındaki yengesi Gamze Tekin'in içinde 2 yaşındaki kızı, annesi ve kız kardeşinin bulunduğu otomobile başka otomobille çarpıp şarampole yuvarlayan 26 yaşındaki Vedat Tekin hakkında 9 yıl hapis istemiyle dava...

Adana'da ağabeyinden ayrı yaşayan 23 yaşındaki yengesi Gamze Tekin'in içinde 2 yaşındaki kızı, annesi ve kız kardeşinin bulunduğu otomobile başka otomobille çarpıp şarampole yuvarlayan 26 yaşındaki Vedat Tekin hakkında 9 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Olay, Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde 7 Mayıs'ta meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Gamze Tekin, annesi Elif Dolaşkan, kızı Elif ve kız kardeşi ile boşanma davası için adliyeye gitti. 28 yaşındaki Sedat Tekin'i görüşmek için adliye önüne çağıran Gamze Tekin, buluşma yerine gelen kayınbiraderi Vedat Tekin tarafından tartaklandı. Olaydan kısa süre sonra Gamze Tekin ve ailesinin bulunduğu otomobil, başka bir otomobilin çarpması sonucu şarampole yuvarlandı. Metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran otomobilde bulunanlar şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Gamze Tekin'in araçlarını uçuruma yuvarladığını ileri sürdüğü eşi Sedat Tekin, eşinin kardeşi Vedat Tekin ve Büşra Yıldırım'dan şikayetçi oldu. 3 şüpheli ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, kaza sırasında otomobili kullandığı ileri sürülen Vedat Tekin hakkında 'kasten yaralama, mala zarar verme' suçlarından 9 yıla kadar hapis cezası istendi. Sedat Tekin ile Büşra Yıldırım hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

MKA (BK/RT) - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedat Tekin Yüreğir Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title