Haberler

Yatağan'daki Özelleştirmeyi Protesto - Kendilerini Zincirlediler

Yatağan'daki özelleştirme-Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinin özelleştirilmesini protesto için kendilerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bahçe demirlerine zincirleyen 5 kişi gözaltına alındıANKARA (AA) - Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinin özelleştirilmesini protesto için kendilerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bahçe demirlerine zincirleyen 5 kişi gözaltına alındı.

Yatağan'daki özelleştirme- Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinin özelleştirilmesini protesto için kendilerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bahçe demirlerine zincirleyen 5 kişi gözaltına alındıANKARA (AA) - Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinin özelleştirilmesini protesto için kendilerini Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bahçe demirlerine zincirleyen 5 kişi gözaltına alındı.Sabah saatlerinde kendilerini Ziya Gökalp Caddesi'nde bulunan Başkanlığın bahçesinin demir parmaklıklarına zincireyen 5 kişi, "Özelleştirmeye son. Diren Yatağan. Genç-Sen" yazılı pankart açtı.İşçi ölümleriyle ve özelleştirmelerle ilgili slogan atan gruba, polis zincirli oldukları için bir süre müdahale edemedi.Daha sonra grup, demir kesme makasıyla zincirleri kesilerek, gözaltına alındı. özelleştirme önünde zincirli öğrenciler göz altı 1

Kaynak: AA / Güncel

Yatağan Termik Santrali Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title