Haberler

Ve Belediyespor Şampiyon

Güncelleme:

Sezona Şampiyonluk parolasıyla başlayan Elaziz Belediyespor, dün ligin son maçında konuk olduğu Şehit Kamil Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek 3.Lig'e rezervasyon yaptırdı.

Fikstür gereği son haftayı BAY geçirecek olan Lacivert-Kırmızılı temsilcimiz Elaziz Belediyespor, grupları 57 puanda bitirerek adını Play-Offlara yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grupta dün nefesleri kesen son 90 dakika Gaziantep Şehit Kamil Stadında oynandı. Lacivert-Kırmızılı ekibimiz karşılaşmaya Kalede Gökhan, Defansta Doğancan, Hıdır, Vedat, Davron, Orta Sahada Adnan, Mehmet, Turan, Emrah, Kaiumzhan ve ileride Bünyamin 11'i ile oyuna başladı.

Karşılaşmaya ev sahibi Şehit Kamil Belediyespor başladı. Maça çok hızlı başlayan Elaziz Belediyespor, 8.Dakikada orta saha oyuncusu Emrah Ergür'ün golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Ev sahibi Şehit Kamil Belediyespor, dakika 20'de Abdulkadir Kuzudişli'nin kullandığı penaltıdan kazandığı golle skora denge getirdi. Dakika 40'da penaltı golünden sonra toparlanamayan Lacivert-Kırmızılılar Oğulcan Dinç'in kaydettiği golle 2-1 yenik duruma düştü. Hakem Mehmet Beytekin ilk 45 dakikayı bitirdi ve zorlu 90 dakikanın ilk devresi ev sahibi Şehit Kamil Bld.Spor'un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf konuk takım Elaziz Belediyespor oldu. Dakika 60 da Lider, aradığı golü Nihat Apaydın'la buldu ve skora yeniden eşitlik geldi. Elaziz Belediyespor'a Şampiyonluğu getiren gol ise dakika 73'te Lacivert-Kırmızılı ekibin gol kralı Adnan Kızılgöz'den geldi ve Adnan 13.Golüne imza attı. Bu sonuçla grupta Şampiyonluğunu ilan eden Elaziz Belediyespor, ilerleyen günlerde federasyonun belirleyeceği tarihlerde Play-Off maçları oynayacak.

3. LİG İÇİN ŞAMPİYONUN ÖNÜNDE TEK ENGEL KALDI!

Temsilcimiz Elaziz Belediyespor'un 3. Lig'e yükselebilmek için önünde iki ihtimalli bir periyot daha var.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Turan Gaziantep Güncel Haberler

title