Haberler

Vali Savaş Manisa'ya Veda Etti

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile henüz bir yıldır görevde bulunan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın merkeze alınmasının ardından, Manisa Valiliği'nde veda programı düzenlendi.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile henüz bir yıldır görevde bulunan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın merkeze alınmasının ardından, Manisa Valiliği'nde veda programı düzenlendi. Çok sayıda kaymakam, vali yardımcısı, belediye başkanı ve daire müdürünün katıldığı törende konuşan Vali Savaş, kimseye kırgın olmadığını ve Manisa'da görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş Manisa'ya veda etti. Merkeze alınan Vali Savaş için Valilik binasında düzenlenen veda törenine katılım yoğun oldu. Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşıp helallik isteyen Vali Savaş yaptığı değerlendirmede, "Gururla yürüttüğüm Manisa Valiliği görevinden ayrılıyorum. Manisa sürekli olarak yıldızı parlak olan Türkiye'nin önemli illerinden olup, önümüzdeki dönemde daha önemli illerinden biri olacaktır. Hızla basamakları yükselecek potansiyele sahip bir il. Böyle bir ilde gelişim süreci içerisinde bir yıl da olmuş olsa görev yapmaktan dolayı mutluluğumu ve gururumu ifade etmek istiyorum" dedi

Manisa Valiliği'ne hizmet etmek amacıyla kendisini atayan iradenin buradaki görev süresinin bir yıl olmasını takdir ettiğini anlatan Vali Savaş, "Bu bizim elimizde olan bir konu değil. Herhangi bir kişi, kuruma gönül kırgınlığım olmadığını ifade edeyim. Biz görev yaptığımız yaşadığımız süreyi en iyi şekilde değerlendirme azmi ile ancak bir şeyler başarmaya gayret ediyoruz. Aslında hayatımız da öyle. Ne zaman sona ereceğini bilmediğimiz bir hayatı en verimli bir şekilde geçirme gayreti içindeyiz. Valilik görevini de bu şekilde tanımlamak gerektiğini düşünüyorum. Bu kısa dönem zarfında önemli bir seçim sürecini yaşadık ve Manisa için bu seçim sürecini hem siyasi partilerin hem seçmenlerin en güvenli bir şekilde geçirmelerini sağladık. Bunun yanında bir takım toplumsal olaylar maden kazası gibi tüm milletimizi etkileyen olayı bu süreç zarfında yaşadık. Bu olaya engel olma imkanı yok ama daha sonraki süreçte tüm birimler üzerine düşen görevi en seri bir şekilde yerine getirdi. Şu an yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı buradan sıralamak pek mümkün değil. Yapamadıklarımızdan ve eksik yaptıklarımızdan dolayı ben ancak üzüntülerimi ifade etmekle ancak değerlendirme yapabilirim. En iyisini yapma gayreti içindeydik. Ben birlikte çalıştığımız hizmet ürettiğimiz tüm kamu görevlilerine sivil toplum kuruluşlarına kamu çalışanlarına, ayrıca hizmet sunduğumuz halkımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine veda ederken haklarını helal etmelerini istiyorum ve bundan sonraki hayatlarında her alanda sağlıklı, mutlu, verimli, başarılı, güzel bir iş hayatı diliyorum. Manisa yıldızı parlak önü açık bir il. İnşallah bu süreçte beraberdik. Bundan sonraki süreçte de başarılarını takip eden eski bir Manisa Valisi olarak kat ettiği merhalelerle mutluluk duyacağız. Haklarını helal etsinler, dualarını eksik etmesinler" dedi.

Vali Savaş ve eşi Hafize Savaş daha sonra Manisa Valiliği'nden kendilerini uğurlamaya gelenlere el sallayarak Manisa'dan ayrıldı.

Manisa'nın yeni Valisi Erdoğan Bektaş'ın ise Salı veya Çarşamba günü Manisa'ya gelerek görevine başlayacağı öğrenildi. Yeni Vali gelene kadar Manisa Valiliği'ne Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp vekalet edecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

abdurrahman savaş türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title