Haberler

Vali Kocatepe'den Öğretmenlere Kıyafet Uyarısı

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda Öğrencilere tek tek karnelerini dağıttı, kitap hediye etti.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda Öğrencilere tek tek karnelerini dağıttı, kitap hediye etti. Öğretmenleri de kıyafet konusunda uyaran Vali Kocatepe, "Son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Ama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra sadece izlemekle kalmayacağız, neyse gereken yapılacak" dedi.

Akhan Mahallesi'ndeki Şehit Doğan Acar Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Şükrü Kocatepe başta olmak üzere Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve ismi okula verilen şehit Doğan Acar'in babası Mehmet Acar katıldı. Vali Şükrü Kocatepe, girdiği sınıfta öğrencilerden 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini istedi. Öğrencilere tek tek karnelerini dağıtan Vali Kocatepe, kitap da hediye etti.

KILIK KIYAFET UYARISI YAPTI

Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Vali Kocatepe, çocukların eğitiminde en büyük görevin öğretmenlere düştüğünü, öğretmenlerin kılık kıyafetinden davranışlarına kadar her şeyiyle örnek olması gerektiğini söyledi.

Öğretmenler odasında konuşan Vali Kocatepe, "Gördüğüm kadarıyla gayet düzgün kılık kıyafetle, öğretmene yakışır bir görünümde öğrencilerimizin karşısına çıkıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ederim. Ancak son günlerde olumsuz görüntüler izliyoruz. Ama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra sadece izlemekle kalmayacağız, neyse gereken yapılacak. Öğretmenin örnek ve önder kişi olduğuna göre her konuda örnek kişi olması lazım" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Mehmet Acar Pamukkale Denizli Politika Güncel Haberler

title