Haberler

Vali Karaloğlu: Yavru Vatana Desteğimiz Tam

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Bursa'ya gelen belediye başkanlarını makamında kabul etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, KKTC'den Bursa'ya gelen belediye başkanlarını kabul etti. Vali Karaloğlu " sizin orada mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşıyor olmanız bizi de burada mutlu ediyor" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in misafiri olarak Bursa'ya gelen KKTC Belediyeler Birliği Başkanı Mahmut Özçınar ve Güzelyurt Belediye Başkanı Halil Orun, Başkan Keskin ile beraber Bursa Valisi Münir Karaloğlu' nu ziyaret etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı var olma mücadelesinin içinden geliyor. Biz yavru vatanda yaşayan soydaşlarımıza geçmişte olduğu gibi her daim destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yerel yönetimlerin Halka hizmetin son halkası olduğunu ve buradaki Belediyelerin çalışmalarını yerinde görmelerinin de önemli olduğunu belirterek " sizin orada mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşıyor olmanız bizi de burada mutlu ediyor" dedi.

Tarihi vilayet binasındaki ziyarette konuşan Mahmut Özçınar, "Mahalli idarelerin faaliyetlerini yerinde görmek, tecrübelerini paylaşmak ve yeni projelere imza atabilmek için Bursa'ya geldik. Yıldırım'da bulunan cazibe merkezinde gördüklerimiz bizi çok etkiledi. Bizler de ne yapabiliriz diye düşünmeye başladık. Bu ziyaret bizim için önemli bir ziyaret oldu. Valimizin yapacağı hizmetlerle Bursa'yı en iyi noktaya taşıyacağından eminim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Özgen Keskin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title