Haberler

Usta Yazar Gani Müjde, İsmini Kayıt Altına Alan Muhammet Safi'ye Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Başarılı yazar Gani Müjde, Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği için ismini kayıt adı altında listeye alan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi'ye tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kararıyla seçimlerin iptal olmasından sonra açıklama yaparak ünlü isimlerden destek beklediğini söyledi. Bunun üzerine birçok ünlü isim #herşeygüzelolacak etiketiyle İmamoğlu'na destek oldu

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi "Kayıt" notuyla paylaştı. Kısa sürede tepki toplayan paylaşıma bir tepki de yazar Gani Müjde'den geldi.

"SAĞ OLSUN, VAR OLSUN"

Gani Müjde, kısa sürede yayılan liste hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Muhammet Bey zahmet buyurmuş benim için bir takdirname hazırlamış. Sağ olsun, var olsun. Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu" dedi.

Usta Yazar Gani Müjde, İsimlerini Kayıt Altına Alan Muhammet Safi'ye Tepki Gösterdi

Gani Müjde

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Gani Müjde İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (117)

Ali:

herşey çok güzel olacak yürü kim tutar seni Sayın İmamoğlu yolun açık olsun

69
27
yanıtYanıtla
beren:

gani müjde kim ya boş beleş herifin teki.

24
41
yanıtYanıtla
aa:

bu kim

6
48
yanıtYanıtla
Asabii:

ibb de yıllardır dönen oyunlar tam da bir bir açıklanırken seçimin iptal edilmesi manidar. o adını bile duymadığımız vakıflara ödenen paralar haram zıkkım olsun biz çalışıp çabalayalım vergiler böyle yensin, o hamidiye su olayına hiç değinmiyorum bile bayiye 9 tl ye sat aynı bayiden 9, 50 tl ye al kendi suyunu bide. . .

35
12
yanıtYanıtla
GANİ GANİ MAL:

ULAN GANİ MÜJDE BİR GÜN ÇIKTA TERÖR ÖRGÜTLERİNİ LANETLE , LANET OLASI SENİ

23
23
yanıtYanıtla
kardaş:

zoruna mı gitti :))

yanıt6
yanıt8
mal alınır satılır:

megri megri türküleri söylenirken aklın neredeydi mal

yanıt6
yanıt10
MEMO:

OYLAR 12000 E NASIL DÜŞTÜ PEKİ??

19
22
yanıtYanıtla
cemo:

sen biliyon nasıl düştü

yanıt2
yanıt4
MEMÖ:

geçersiz olan oyları geçerli hale getire getire düşürdünüz be kafan niye basmadıki ysk akpli dolu orda hallettiler kılıf uydurdular seçimlerin yenilenmesi için anlamadınmı hala gerçekten bi usulsüzlük olsaydı akepe 1 ay beklemezdi kafanız bassın artık ya bu süre boyunca seçimi iptal ettirmek için yol aradılar zaman kazandılar ve buldular anlayın artık

yanıt14
yanıt4
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title