Haberler

Ünaldı, Şampiyonu Kabul Etti

Güncelleme:

Türkiye 1.si olan Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Sevgi Balkış'ı kabul etti.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı; Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun 16-18 Mayıs tarihlerinde ilk kez Alanya'da düzenlediği Bisiklet Şampiyonası'nda 20 km ve 10 km 20 yaş üstü bayanlarda Türkiye 1.si olan Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Sevgi Balkış'ı kabul etti.

Ziyarette, Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mesut Yalçın, Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Olgunsayar ve Mehmet Kars hazır bulundu.

Ünaldı" sporun engel tanımadığına bir kez daha şahit oluyoruz. Kızımız üstün bir gayret göstererek bizleri gururlandırdı. Sevgi kızımızı, Müdür Bey'i, Duygu Hanımı ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. Kızımıza bundan sonraki hayatında başarılar dilerim."dedi.

ÜNALDI'YA TEŞEKKÜR

Göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Kaymakam Ünaldı'ya teşekkür eden Yalçın; sportif faaliyetleri daha profesyonel yapabilmek için kurum bünyesinde 2010 yılında Suadiye Sosyal Hizmetler Spor Kulübü'nü kurduklarını, 2011 yılında Atletizm ve Bocce dallarında müsabakalara katıldıklarını, 20 yaş üstü bayanlarda disk atma da ve 200 m. koşuda Türkiye ikinciliği, gülle atmada Türkiye üçüncülüğü elde ettiklerini, bocce dalında da yarı finale yükseldiklerini belirtti.

Ayrıca, Balkış'ın Milli Takım'a seçilme olasılığının çok yüksek olduğunu ifade eden Yalçın; 2012 yılında branş ve katılacak sporcu sayılarını arttırdıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Cemal Doğan Suadiye Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title