Haberler

Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Esnafı Ziyaret Etti

Harringay, diğer adıyla 'Küçük İstanbul' diye tanımlanan bölge, ard arda sıralanmış kebapçılar onların arasına serpiştirilmiş Antep tadında tatlıcılar ve 24 saat açık marketlerle dopdolu. Kısacası yaşam tarzı ve kültürü ile her köşesinden Türkiye akan bir cadde.

Harringay, diğer adıyla 'Küçük İstanbul' diye tanımlanan bölge, ard arda sıralanmış kebapçılar onların arasına serpiştirilmiş Antep tadında tatlıcılar ve 24 saat açık marketlerle dopdolu. Kısacası yaşam tarzı ve kültürü ile her köşesinden Türkiye akan bir cadde. Yorulmazlar'ı, Harringay Esnaflar Derneği Başkanı Şefik Mehmet ve Turkuas UK Toplumla İlişkiler Komitesi Başkanı Nazif Akpınar karşıladı. Başkonsolos ve beraberindeki heyet, daha sonra cadde üzerinde bulunan Türk işyerlerini ziyaret etti. Yorulmazlar, işyeri sahipleriyle ayaküstü kısa sohbetler etti ve esnafa hayırlı işler diledi. İş sahipleri de göreve yeni başlayan Yorulmaz'a görevinde başarılar dilediler. Çok sayıda esnafı ziyaret eden Başkonsolos, daha sonra Şelala Restaurant'a geçerek burada düzenlenen öğle yemeğine katıldı.

'KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK'

Yemekte, Liberal Demokratlar Tottenham Milletvekili Adayı Turan Özen, Ersan& Co Sahibi Avukat Serpil Ersan ve Nilgün Canver de hazır bulundu. Yemekte, Başkonsolos Harringay bölgesi ve Türk toplumu ve esnaf ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ardından bir açılışa katılan Yorulmazlar, Harringay'deki Med Chem adlı Türk eczanesini ziyaret etti. Başkonsolos burada, Eczacı Ali Gül Özbek ve İngiltere Türkiye Sağlık Elemanları Birliği (ITSEB) Başkanı Dr. Ali Demirbağ tarafından karşılandı.

Harringay ziyaretiyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkonsolos, Harringay'de olmak, vatandaşlarımızla biraraya gelmiş olmak, bizim için büyük mutluluk şeklinde konuştu. Harringay'in, Konsolosluk hizmeti verilen Başkonsolosluk binasına uzak olması nedeniyle, 'Başkonsolosun bölgeye gelmediği' şeklindeki söylemlerle ilgili de Yorulmazlar, 'Bu algının doğru olmadığını öncelikle ifade etmek istiyorum. Göreve başladığım yaklaşık 2 ay içerisinde Kuzey Londra'ya, hemen hemen haftada 1 veya 2 kez ziyarette bulundum. Önümüzdeki dönemde talep edilen tüm davetlere, davet edildiğim yerlere gitmeyi ön görüyorum. Bu anlamda vatandaşlarımıza, bizim kapımızın ve gönlümüzün herkese açık olduğunu bir kez daha vurgulam istiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title