Haberler

Turizmcilerden İrlandalı Turiste Tatil Daveti

Güncelleme:

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy, Aksaray'da esnafın saldırısına uğrayan İrlandalı turisti Antalya'da ağırlamak istediklerini belirtti.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Ersoy, "Dernek olarak mağdur edilen turist ve eşini, yaşanan bu talihsiz olayı unutturmak ve gerçek Türk misafirperverliğini yaşatmak amacıyla istedikleri zaman bir hafta boyunca İstanbul veya Antalya'da ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.

TALİHSİZ OLAYI UNUTTURMAK İSTİYORLAR

Turizmcilerden İrlandalı turiste tatil daveti İlgili Videolar İrlandalı turist tüm esnafı dövdü Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy, İrlandalı turist ve eşini, Aksaray'da yaşanan talihsiz olayı unutturmak ve gerçek Türk misafirperverliğini yaşatmak amacıyla istedikleri zaman bir hafta boyunca İstanbul veya Antalya'da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Ersoy, yazılı açıklamasında, Türkiye'ye gelen turistin üçte birini ağırlayan İstanbul'un yabancıların en çok uğradığı semtlerinden Aksaray'da yaşanan olayı unutmak veya geçiştirmenin mümkün olmadığını aktardı.

"ÖNLEM ALINMAZSA BENZER SALDIRILAR ARTABİLİR"

Saldırı sonrası, mağdur turistin ağır yaralanabileceğini hatta bu saldırının ölümle dahi sonuçlanabileceğini vurgulayan Ersoy, şunları kaydetti: "Esnaf yaptığı açıklamada, turistin alkol talebinin yerine getirilmemesi sonucu sinirlendiğini ve bu olayların yaşandığını ifade etmiştir. Turizmin yoğun olduğu bu gibi bölgelerde turistlere hoşgörü ile yaklaşacak bilince sahip olmayan esnafın hizmet vermesini doğru bulmuyoruz. Böyle bilinçsizce yapılan saldırı olaylarına kayıtsız kalınır ve tedbir alınmazsa turistlere yapılan bu gibi davranışlar artış gösterecek, turistler girdikleri mekanlarda getirilen hesaba dahi itiraz ettiklerinde 'Nasıl olsa kayda değer cezası yok' denilip, benzer saldırı olaylarına maruz kalmalarının önü açılacaktır.

"RAKİP ÜLKELERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ"

Bu saldırıyı yapanlar yargılanıp hak ettikleri cezaları aldıklarında ancak ülkemize gelen turistlerin sahipsiz olmadıklarını kanıtlamış olacağız. Bu olayın faillerinin tespit edilip en kısa zamanda, yargılanıp kamuoyuna da afişe edilmeleri için İstanbul Valisi'ni göreve davet ediyoruz. Özellikle İrlanda ve İngiltere basınında gereksiz yere gündem olan bu olay, Türkiye genelinde güvenli ortamın olmadığı imajı yaratmaya çalışan rakip ülkelerin ekmeğine yağ sürmüştür."

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy, dernek olarak mağdur edilen turist ve eşini, yaşanan bu talihsiz olayı unutturmak ve gerçek Türk misafirperverliğini yaşatmak amacıyla istedikleri zaman bir hafta boyunca İstanbul veya Antalya'da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Murat Ersoy Antalya Aksaray Yaşam Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500

Yorumlar (243)

Muss isviçre:

Gerek yok yakında özerklik ilan edilince kırolar köyüne gider.kürdün olduğu yerde ot dahi yeşermez kurur.bunlar ayı.

27
30
yanıtYanıtla
DavaciMobil-IOS:

Birde ordakileri dövsün Nasilsa adam türklerin nekadar erkek oldugunu biliyor

5
41
yanıtYanıtla
irlandalı turist:

15 kişiyi hakladıktan sonra tabiki adam tatili hak etti

37
0
yanıtYanıtla
ne irlandalısı kuveytli kuveyt:

laaa adam kuvetli arap irlandada çalışıyor sadece

yanıt1
yanıt0
ustarengo:

4 gözle tursleri bekliyorsunuz 1 tl suyu 10 tl vermesiniz biliyorsunuz sonrada adamlari böyle saldirirsiniz nankärler

33
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ellerine sağlık esnafımızın. . . böyle terbiyesizlere haddi bildirilmelidir. . . !!!!!!!!!!

1
32
yanıtYanıtla
Müstahak:

Kürtler sizi vurunca Terörist? İrlandalı vurunca kahraman oluyor ne biçim ülke burasi @mQ

16
16
yanıtYanıtla
kaptan:

yalnız bilmediğin birşey var irlandalıya saldıran esnaflarda kürt kökenli

yanıt0
yanıt0
ADANALI:

ya adam orda dayak yiyor. bide ayakta kaldı diye. . övünüyor. kafası kolu niye kırılmış o zaman. . bitane yumruk atmış altı üstü. . abartmayın. adamı zorla dövtürteceksiniz. et yığını bir adam. .

14
16
yanıtYanıtla
cccx:

adam yıkılsa sopa yerdi. yıkılmadı.

yanıt2
yanıt0
Tüm 243 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title