Haberler

Manken Tuğba Özay 10 yıllık eşinden boşandı

Güncelleme:

Manken Tuğba Özay, İtalyan 10 yıllık eşi Ludovic Fattizzo'dan 10 dakika süren duruşma sonrasında anlaşmalı olarak boşandı.

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, 10 yıl önce hayatını birleştirdiği İtalyan eşi Ludovic Fattizzo'dan anlaşmalı olarak boşandı. Davanın ardından konuşan Tuğba Özay, "10 sene önce bugün balayına gittik. 10 sene sonra bugün boşandık, hayat. Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan" dedi.

"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR İNSAN"

Bakırköy 12. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Tuğba Özay ve Ludovic Fattizzo katıldı. 10 dakika süren duruşmada taraflar anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın ardından gazetecilerin soruları üzerine Tuğba Özay, "Evet boşandık. Zaten yani bir süredir devam ediyordu. Sonrasında bir takım işlemlerin olması için ara verilmişti. 10 sene önce bugün balayına gittik. 10 sene sonra bugün boşandık, hayat. Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan. Benim için çok değerli bir insan. Bizim tek sorunumuz zaten iki ülke arasında yaşamaktı. Ama hayırlısı. Artık herkesin kendi yolu. Teşekkür ediyorum" dedi.

Manken Tuğba Özay 10 yıllık eşinden boşandı

"HERHANGİ BİR TALEPLERİ OLMADI"

Ludovic Fattizzo'nun avukatı Şükrü Sedat Vargılı da müvekkilinin Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek, "Tek sıkıntı bir arada olmamaları. Çünkü Kendisi İtalya'da yaşıyor, Tuğba Hanım Türkiye'de. Yoksa aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Tuğba Hanım'la da zaten ilişkilerine çok iyi bir dost olarak devam edecekler. Herhangi bir talepleri olmadı, her ikisinin de" ifadelerini kullandı. Özay ve Fattizzo davanın ardından adliyeden ayrıldı.

Manken Tuğba Özay 10 yıllık eşinden boşandı

Manken Tuğba Özay 10 yıllık eşinden boşandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Özay İstanbul Haberler

500

Yorumlar (29)

Etiler:

Sünnetsiz adamla evlenmek mide bulandirici.

19
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YİNE İYİ DAYANDIN 10 YIL DİĞER ÜNLÜLERE GÖRE AMMA ELIN GAVURUNUN KINI YEDIN 10 YIL ORDA YANLIŞ YAPTIN İŞTE

18
12
yanıtYanıtla
ASLI:

HERKESİN KADİR GECESİNİ KUTLUYORUM. KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.

23
3
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

ARAPLARIN ÖZEL GÜN VE BAYRAMLARINI KUTLAMIYORUM.

yanıt4
yanıt28
kral:

teşekkürler aslım seninde kutlu olsun nice kandillere

yanıt6
yanıt0
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Almazsan milletinden , ölürsün illetinden . . .

18
1
yanıtYanıtla
gulügulüü:

bir müslüman kadının ecnebiyle evlenmesi caiz değil haramdır. Müslüman iseniz böyle bir evlilik yapamazsınız. . . İlşkileriniz hep zina olur ve ahirette hesaba çekilirsiniz. . .

15
2
yanıtYanıtla
ABC:

Ecnebi ile değil gayri müslim ile evlenemez

yanıt1
yanıt0
Haremlik:

Heee sen hic hesap vermicen demi sen cok muslumansin .Buna sen mi karar veriyon Allah ile Kul arasindadir sen senin gunahlarinla ugras Dalkavuk..

yanıt1
yanıt5
Hayal:

Haremlik sazanı, gülügüllü dinimize ait bir kuralı belirtmiş, bilgin yok boş konuşma dingil.

yanıt1
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title