Haberler

"TOKİ Bayındır'ın Çehresini Değiştirecek"

Güncelleme:

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, TOKİ'nin Bayındır İlçesi'nin çehresini değiştireceğini açıkladı.

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

Bayındır Belediyesi'ni de ziyaret eden Şengül'e, Bakanlar Kurulu Kararı ile kentsel yenilemenin yapılacağı Bayındır'daki TOKİ proje çalışmaları hakkında Belediye teknik ekibi tarafından bilgi verildi. Yapılan sunumda TOKİ tarafından Bayındır'da 9,8 hektarlık alanı kapsayan kentsel yenileme projesi içinde yer alan 166 Konut, 7 ticari ünite, 1 dini tesis, spor ve rekreasyon alanlarının olacağı Yenice kentsel yenileme projesi, 128 Konut,7 ticari ünite, spor ve rekreasyon alanlarına sahip Hatay mahallesi kentsel yenileme projesi ve roman vatandaşların yaşadığı Necati Uza mahallesinde Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan tek katlı konutların yapılacağı 330 Konut, 11 ticari ünite, 1 dini tesis, spor ve rekreasyon alanlarının olacağı kaydedildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, sunum sonunda yaptığı açıklamada "TOKİ projeleri, Bayındır'ın çehresini değiştireceği gibi, şehircilik anlamında daha üst sıralara çıkaracaktır. Başkanımız Mehmet Kertiş ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum. Milletvekili olarak kentsel yenileme projelerinin her zaman destekçisi ve takipçisi olacağım" dedi.

SEÇİME HER AN HAZIRIZ

AK Parti olarak, milletle hep aynı istikamete baktıklarını vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Milletimizle aynı dili konuştuk, gönül birliği içinde olduk, milletimizle tam bir muhabbet zeminini oluşturduk. Bu zemini asla kaybetmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum" dedi. Konuşmasında yerel seçimler ile ilgili de konuşan Şengül, "Seçimler demokrasinin en önemli aracıdır. Seçimler, demokrasinin tazelenmesidir, güç bulmasıdır. Seçimler, iktidarın da muhalefetin de muhalefet partilerinin de millet tarafından test edilmesi, gözden geçirilmesidir. Millet, seçimler yoluyla iradesini, tercihini beyan eder; seçimler yoluyla emanetini dilediğine yükler.

Emaneti taşıyanlar için de seçim süreçleri kendilerini muhasebe etme, kendilerini milletin aynasında ölçüp biçme sürecidir. Biz seçime her daim hazırız. Seçime hazır olmayanların tavrını bu millet görüyor ve ona göre de değerlendirecektir. Seçim ister yarın olsun, ister bir yıl sonra olsun bizim için fark etmez" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ahmet Aydın Ak Parti İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title