Haberler

    Teşvikiye'nin son yeşil alanında talan: 'Havamızı kesecekler'

    Güncelleme:

    İstanbul'un köklü semtlerinden Teşvikiye'nin son yeşil alanı yapılaşmaya açıldı.

    DUVAR - İstanbul'un köklü semtlerinden Teşvikiye'nin son yeşil alanı yapılaşmaya açıldı. Önceden Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü olarak kullanılan 26 dönümlük arazi, bölgedeki tek deprem toplanma alanı. 2018 yılında DAP Yapı tarafından alınan araziye konut ve ticari alan yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri, yapılaşmanın Teşvikiye'ye ve İstanbul'a geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini belirtiyor. 45 yıldır Teşvikiye'de yaşayan Selma Yamut, deprem toplanma alanına imar izni verilmesine karşı çıkıyor ve "Mahalle arasına bir site kurup havamızı kesecekler" diyor.

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Marmara Üniversitesi Teşvikiye İstanbul Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    ademm:

    bir zamanlar istanbul FATİHİ FATİH SULTAN MEHMET ormanımdan bir ağaç kesenin başını keserim diye fetva vermişti, şimdi onun eserine sahip çıkıyormuş gibi gözüken ve müslümanım diye her yerde övünenler müslümanlıkla ne kadar alakaları var acaba , ülkede yapılan işlerin çoğu dine aykırı işlerden oluşuyor ve hiçbirinin ne millete nede devlete bir yararı var, ALLAH devletimizi ve milletimizi müslüman gibi olupta münafık olan insanlardan ve ülkemizde gözü olan iç ve dış düşmanlardan korusun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title