Haberler

TElevizyonunuz Eğlence Merkezine Dönüyor

Güncelleme:

Samsung, televizyonunuzu nasıl bir "eğlence merkezine" dönüştüreceğinizi anlatıyor.

Her ne kadar televizyon uzun süredir evlerdeki tipik eğlence alanının merkezi haline gelmiş olsa da, tüm aile için televizyonun yanında ayrıca birçok "cihaz" gerekiyor. Oyunlar, oyuncaklar, DVD'ler ve elektronik aksesuarlar, tipik bir oturma odasında bulunan eşyalardan sadece birkaçı. Peki, zengin özelliklere sahip bir televizyonun yaşam alanınızı daha iyi kullanmanıza yardımcı olmasına ne dersiniz?

Samsung ES7000 ve ES8000 Slim LED TV'ler, oturma odanızı herkesin eğlenebileceği daha rahat bir ortama dönüştürmenizi kolaylaştırıyor. Zarif dar çerçeve, alandan tasarruf etme konusunda yalnızca bir başlangıç: Televizyonun en son teknoloji özellikleri ve dâhili uygulamaları yalnızca televizyon deneyiminizi geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ailenizin eğlence alanını düzenlemenizi sağlıyor.

Yaşam alanınızı kumanda edin

Uzaktan kumanda: Ona ihtiyacınız yokken sürekli elinizin altındadır, ama onu aradığınızda esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Peki, Samsung ne mi öneriyor? Kumandanızı bir çekmeceye koyun ve onu unutun. Akıllı Etkileşim (Smart Interaction) teknolojisi sayesinde televizyonu kapatmak veya açmak, kanal değiştirmek, uygulamalara ulaşmak ve Web'de gezinmek gibi fonksiyonları basit ses komutları ve hareketlerle kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Fotoğraf albümlerinizi ortalıktan kaldırabilirsiniz

Hantal fotoğraf albümlerinizi rafa kaldırın... Günümüzde sosyal medyanın ve fotoğraf paylaşımının ne kadar ilerlediği düşünüldüğünde, tozlu bir fotoğraf albümü antika olarak kabul edilebilir. Samsung'un Family Story uygulaması, bulut tabanlı bir bilgi depolama sistemi sayesinde ailelere etkileşim olanağı sunuyor: Bu uygulama sayesinde fotoğraf paylaşımı, slayt gösterileri oluşturma, hatırlatma notları gönderme ve hatta etkinlikleri planlama mümkün oluyor. Uygulamanın içeriğine evde veya ev dışındayken, akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, PC'ler ve Samsung Smart TV'ler üzerinden ulaşılabiliyor.

Oyuncakları oyuncak odasına götürün: Çocuklarınıza özel içerik

Çocuklarınızın oyuncaklarını ve oyunlarını toplayın ve oyun odasına geri götürün. Kids uygulaması sayesinde, çocuklarınız oturma odasında fazlasıyla eğlenebilecekler. Uygulama, ev eğlencesini, eğlendirici eğitim programlarıyla bir araya getiriyor. Uygulamanın tüm içeriği ebeveyn onayı gerektirmektedir ve çocuk dostudur. Bu sayede en küçük yaştaki aile bireyleri dahi eğlenme fırsatı bulur.

Samsung Kids uygulaması aynı zamanda, ailelere çocuklarının izlediği programları takip etme olanağı da sunuyor.

Yaşam alanınızı düzenleyin, vücudunuzu güçlendirin

Egzersiz DVD'lerinden oluşan koleksiyonunuzu rafa kaldırabilirsiniz: Fitness uygulaması, size DVDlerin sıkıntı ve karmaşasını yaşamadan egzersiz yapma olanağı sunar. Uygulama, hafif germe ve esneme egzersizlerinden yüksek yoğunluklu kardiyo programlarına kadar her düzeye uygun egzersiz seçenekleri sunuyor. Yoldayken akıllı telefonunuz üzerinden uygulamaya erişerek dışarıda yaptığınız sporu aynı uygulama üzerinden görüntüleyip tüm gelişiminizi takip edebilirsiniz. .

Televizyonunuzu her yıl yenileyin

Yaşadığınız yeri derli toplu ve temiz tutmak çok iyi bir şeydir. Ancak en son televizyon teknolojisine ayak uydurma stresinin, cüzdanınızı da boşaltmasına izin vermemelisiniz. Samsung'un Akıllı Gelişim (Smart Evolution) özelliği, her yıl en son televizyon teknolojisinin sunduğu olanakları televizyonunuza kolayca ekleyerek, satın aldığınız ürünün zamandan etkilenmemesini ve yeniliklerin tadını çıkarmanızı sağlar. Böylelikle yeni bir set satın almanıza gerek kalmaz. Samsung Gelişim Kiti televizyonunuzun arkasındaki basit bir yuva sayesinde, cihazı en son teknolojiye göre yeniler.

Cihazlarınızı mobilize edin

Diğer cihazlarınızı televizyona bağlamak, hatta oturma odasına bile getirmek zorunda kalmadan, bu cihazlardaki içeriğinizin tadını çıkarabilirsiniz. AllShare Play uygulaması sayesinde müzik parçalarını, fotoğrafları, filmleri ve diğer multimedya içeriklerini doğrudan televizyonunuza aktarabilir ve televizyonunuzda paylaşabilirsiniz. Dâhili Wi-Fi, akıllı telefon ve tablet bilgisayar gibi mobil cihazlar da dâhil olmak üzere televizyonun yakınındaki birçok uyumlu cihaza erişim sunuyor. Bulut bazlı teknoloji sayesinde, evinizde değilken de içeriğinizden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

Bu yüzden yaşam alanınızı düzenlemelisiniz. Bunca özelliğe sahip bir televizyonunuz olduğu için hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız.

En son teknoloji özelliklere ve dâhili uygulamalara sahip bir LED TV, televizyon deneyiminizi geliştirecek ve ailenizin eğlence alanını düzenleyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Samsung Güncel Haberler

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

En beğenilen siyasetçiler anketi! Zirvede sürpriz bir isim var

Bakmadan Geçme

22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 22 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Adanaspor satılıyor mu? Adanaspor nereye satılacak? 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? SON DAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta, hangi kanalda? 22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title