Haberler

Tekkeköy 3. Kültür, Doğa ve Turizm Festivali

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen "3.Kültür, Doğa ve Turizm Festivali" büyük ilgi gördü.

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Kültür, Doğa ve Turizm Festivali" büyük ilgi gördü. Festivalde Yusuf Güney ve Tuğba Özerk sahneye çıkarak hayranlarını coşturdu.

Tekkeköy Belediyesi 3. Kültür, Doğa ve Turizm Festivali, Belediye Düğün Salonu önünde yapıldı. Festivale Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'in yanı sıra, İlkadım Belediye Başkan Vekili Sezai Onaran, Tekkeköy İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Öztürk, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Cemil Kozanyaz, Balkan Türkleri Derneği Başkanı Cihat Yılmaz, Tekkeköy meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festivalde ilk olarak sahneye şarkıcı Yusuf Güney çıktı. Eski ve yeni albümünden seslendirdiği parçalarla sevenlerini eğlendiren Güney, bazı parçalarını sevenleri ile birlikte okudu. Sanatçı Güney daha sonra sahneye çağırdığı iki genç ile kolbastı oynadı ve horon tepti. Konseri izlemeye gelen annesi Seher ve babası Ahmetcan Güney, Yusuf Güney'e sürpriz yaptı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, sanatçı Yusuf Güney'e plaket takdim etti. "Festival hepimizin düğünü ve hepimizin ortak coşkusudur" diyen Başkan Tekin, Tekkeköy ilçesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Tekin'in konuşmasının ardından sahneye sevilen sanatçı Tuğba Özerk çıktı. Tuğba Özerk, seslendirdiği parçalarla Tekkeköylüleri coşturdu. Sahnedeki performansı ile sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Özerk, Tekkeköy'de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Özerk'e küçük bir hayranı tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Tuğba Özerk'e de plaket ve çiçek vererek teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayati Tekin Tuğba Özerk Yusuf Güney Tekkeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title