Haberler

Taşlıçay Kaymakamı Nuri Samancı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Taşlıçay Kaymakamı Atif Çiçekli, Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı'ya ziyarette bulundu.

Başkan Samancı, ilçe Kaymakamı Çiçekli'yi ve beraberinde gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya'yı birlik binası önünde karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samancı, kaymakam Çiçekli'ye birliğin işleyişi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Samancı, şunları ifade etti;

Birliğimiz toplamda 13.500 üyesi olan büyük bir ailedir. Öncelikle şahsım ve tüm üyelerim adına sayın Kaymakamımız Atif Çiçekli'ye bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.

Her yıl düzenli olarak bütün üyelerimizi ziyaret edip hayvanlarının kulak ve küpe numaraları alıyor güncellemeler yapıyoruz. Bu güncellemelerimizi hem kendi sistemimize hem de Turkvet sistemi ile kontrolü ve uyumlu hale getirildikten sonra icmal hazırlanarak İl-İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından gerekli kontroller ve denetimlerden sonra kesin icmal sonucuna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ödemeler yapılır. Her yıl bu ödemeler sayesinde çiftçilerimizi hayvancılığa teşvik etmiş olmakla birlikte ilimiz ekonomisine de katkı sağlamış oluyoruz.

Bunun yanı sıra birlik olarak birçok proje hazırlayıp hayata geçiriyoruz. Serhat Kalkınma Ajansı'na sunduğumuz üye veri tabanı sistemi kurulumu projemiz onaylandı ve hayata geçti.

İbrahim Çeçen Üniversitesi, Tarım il Müdürlüğü ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği beraberliğinde Ülkesel hayvan ıslahı projesini yürütüyoruz. Proje kapsamında 12.600 hayvan desteklenecektir" dedi.

Birliğin yapılan ve yapılacak olan proje ve çalışmalarına destek olacağını vurgulayan Kaymakam Atif Çiçekli; Hayvancılık ile özdeşmiş olan bölgemizde böylesi önemli bir Birliğin başarılı çalışmalara imza atması beni oldukça mutlu etti. İlçemizde gerçekleştireceğiniz tüm çalışmalarda yanınızda olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum" dedi.

Kaymakam Çiçekli; Ayrıca Başkan Samancı'nın ilçemizde Belediye Başkanlığı Ak parti aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından birlikten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atif Çiçekli Taşlıçay Ağrı Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title