Haberler

Tarlada köpeklerin yediği karpuzları kasa ile korumaya aldı

Güncelleme:

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde çiftçilik yapan Mehmet Çiftçi, kamyonlarla getirildiğini iddia ettiği sokak köpeklerinin, tarladaki karpuzlarını yediğini söyledi.

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde çiftçilik yapan Mehmet Çiftçi, kamyonlarla getirildiğini iddia ettiği sokak köpeklerinin, tarladaki karpuzlarını yediğini söyledi. Karpuzların üstünü kasalarla kapatan Çiftçi, "Bunları kullanmaya mecbur kalıyoruz yoksa burada 1 tane karpuz kurtaramayacağız" dedi.

Malkara'daki kırsal Çınarlıdere Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Çiftçi, kimliği belirsiz kişilerce kamyonlarla getirilerek bırakılan sokak köpeklerinin, 5 dönümlük tarlasındaki karpuzlarını yiyerek zarar verdiğini iddia etti. Karpuzların üzerini plastik kasalarla kapatarak korumaya çalıştığını ifade eden Çiftçi, köpekleri bölgeye getirip bırakanlara, ceza yazılmasını istedi.

'DAHA KARPUZLARIMI KOPARMADAN YEMİŞLER'

Mehmet Çiftçi, köpeklerin kamyonlarla getirilerek bölgeye bırakıldığını ve aç kalan hayvanların köy altı Adalar mevkisindeki 5 dönümlük tarlasında bulunan karpuzları yediklerini öne sürdü. Çiftçi, "Buraları başıboş köpek dolu. Ben buraya her gün arabamla 20-25 tane plastik sandık getiriyorum karpuzları örtmek ve saklamak için ama yine yetmiyor. Ben bu sandıkları Malkara ve Tekirdağ'a gidip, pazarlardan alıyorum. Tanesini 2 liradan aşağıya vermiyorlar. Bu sandıkları örtmeye mecbur kalıyoruz yoksa burada 1 tane karpuz kurtaramayacağız. Nasıl yapacağımızı şaşırdık artık. Geçen yılda aynı sorun oldu. Daha karpuzlarımı koparmadan yemişler. 2 yıldır perişanım. Ben karpuzun olgun oluğunu anlamıyorum ama köpekler içlerinden olgunlarını seçip yiyorlar. Hangi karpuz olmuş köpekler hemen onu seçiyor. Bu tarlaya korkuluk da koysam fayda yok" dedi.

'BELEDİYE BUNLARA CEZA YAZSIN'

Köpekleri bölgeye getirip atanlara ceza kesilmesi gerektiğini ifade eden Çiftçi, "Buradan sesleniyorum, bu köpekleri getirip atmayın buralara. Yazıktır, günahtır. Hep zarar çekiyoruz. Köpeklere de günah. Geçen sene aynıydı bu sene yine aynı. Oradan buradan topladığınız köpekleri getirip buraya salmayın. Yetkililer bunları kontrol etsin. Yetkililer bunlara ceza mı yazacak ne yapacaksa yapsınlar.  Tarlamda yenmedik karpuzum kalmadı. Yarın öbür gün kavunlara başlayacaklar. Köpek kafasıyla bu koca karpuzu yarıyor. Bakın işte görüyorsunuz bahçenin her tarafında yenmiş, parçalanmış karpuz var. Şu anda karpuzlarımı nasıl kurtaracağımı şaşırmış durumdayım. Yetkililerden yardım istiyorum" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarlıdere Tekirdağ Malkara Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500

Yorumlar (2)

deli ibraham:

hah :) sen bu yaşa nasıl geldin dayı . . yazık bak oksijen kullanıyorsun. . havaya gaz salımı yapıp eko dengeyi bozuyorsun. . bu çakalı takibe alın. . o bölgedeki köpekleri öldürmek için böyle saçma sapan bahane görmedim. . keşke karşımda olsan da ışığa doğru yolcu etsem. . bırakın şu hayvanlara zulüm etmeyi. zaten dünyanın çektiği acıların en büyük nedeni ALLAHIN dilsiz kullarına yapılan eziyet ve kıyımdır!!

0
1
yanıtYanıtla
Tekirdağlı:

Köpek karpuz yemez ya. Hiç mi kafanız çalışmıyor. 40 senedir karpuz üretirim daha bir karpuzumuzu köyün 200 köpeğinden bir dahi yemedi. Güldüm habere. Domuz desen tamam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title