Haberler

Tanju Çolak 'Hadi Be'ye Konuştu

Güncelleme:

Emre Saygı'nın Facebook'dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, efsane golcü ve eski milli futbolcu Tanju Çolak oldu.

Türkiye'nin en çok gol atan futbolcularından biri olarak adını tarihe yazdıran Tanju Çolak, canlı yayında Emre Saygı'nın ve sosyal medya takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Gol Atamayınca Kurşun Döktürüyordum

Futbol oynadığı yıllarda nazara çok inandığını belirten Tanju Çolak 'Maça çıkarken sağ ayağımla sahaya adım atardım. Maça çıkmadan tam o çizgiyi geçerken dua okurdum. Bir de Samsun'dayken golleri atamadığım zaman, 2-3 hafta geçince hemen kurşun döktürürdüm. Nazara ve kurşun döktürmeye çok inanırım. Galatasaray'a geçtiğimde de birkaç defa yaptırdım' dedi.

İnsanların Sevgisini ve Saygısını Kazanmışım

7'de 70'e her yaştan insanın kendisine olan sevgisinden duyduğu mutluluğu ifade eden Tanju Çolak 'Ben insanların sevgisiyle ayaktayım. O saygıyla ayaktayım. O süreçte Türk halkına çok güzel anılar yaşatmışım, başarılar yaratmışım. Sokaklara dökmüşüm ki ben 21 yıl geçmiş olmasına rağmen, hala sokakta 10 yaşından 77 yaşına kadar herkes ilgisini, sevgisini gösteriyor. Bir çok televizyon kanalında yasaklı olmama rağmen' dedi.

Aileme Çok Bağlıyım

Ailesine olan sevgisini ve bağlılığını dile getiren Tanju Çolak 'Oğlum oldu 30 yaşında, kızım oldu 25 yaşında. Kızım avukatlık yapıyor. Kız babası olmak daha güzel. Kızın sana sevgisi, yakınlığı, sıcaklığı. Evlense de beni bırakamaz. Çok zordur mutlaka. Biz yaşamadık ama. Tabi o da bir gün mutlaka baba evinden gidecek. Çok normal, çok doğal. Hayatın gerçeği bu ama kızımın da oğlumun da benden vaz geçeceklerini düşünmüyorum. Aileye çok önem veren bir adamım ben. İnan bana kimse benim kadar, annesine, babasına ve çocuklarına bağlı değildir.' Dedi.

En Büyük İdealim Pilot Olmaktı

Geçmişte en büyük idealinin pilot olmak olduğunu ifade eden Tanju Çolak 'En büyük idealim uçak kaptanı olmaktı. Hiçbir zaman da vakit bulup gidemedim. Pilotluk eğitimi alabilirdim aslında. Bu saatten sonra da ben artık emekliye ayrılıp annemin babamın yanında olup Samsun'da keyif yapmak istiyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tanju Çolak Emre Saygı Türkiye Samsun Spor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title