Haberler

Süper Lig kulüpleri, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için imza topluyor

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da seçime gitme kararı alması sonrası, Süper Lig kulüplerinden imza hamlesi geldi. Kulüpler, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı. Delegelerin yüzde 40'ının noterden imzasının toplanması halinde TFF Yönetim Kurulu'nun statüye göre 1 ay içinde olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi gerekiyor.

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik'' sözleriyle TFF'nin 18 Temmuz'da seçime gitme kararı aldığını açıklamıştı. Bu karar sonrası, Süper Lig kulüplerinden imza hamlesi geldi.

KULÜP TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Seçimin temmuz ayına kalmasını istemeyen kulüpler, TFF'nin olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için noter onaylı imza toplamaya başladı. Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde bir araya kulüp temsilcileri, noter onaylı imzalarını veriyor. Bazı kulüp temsilcilerinin de imzalarını bulundukları kentlerden verecekleri bildirildi.

OY KULLANAN DELEGELER KONUYU FIFA'YA TAŞIYABİLİR

Delegelerin yüzde 40'ının noterden imzasının toplanması halinde TFF Yönetim Kurulu'nun statüye göre bir ay içinde olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi gerekiyor. Federasyonun seçime gitmemesi durumunda oy kullanan delegelerin konuyu FIFA'ya taşıma hakları bulunuyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Noter Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

Veysel null:

Tamer Durmaz a yanıt lan hadsiz Galatasaray şampiyonlar ligi kadrosuna sahip Fenerbahçe den kat kat daha güçlü. sen hangi akla hizmet ederek Galatasaray ı eleştiriyorsun haksız puanla. yemin ediyorum maçları canlı izliyorum ve Fenerbahçe haksız puanları alıyor Galatasaray değil. Sen çocuk mu kandırıyorsun cahil

202
352
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Fenerbahçe nin kadrosu gs den şuan çok daha güçlü sıkıntıda bu zaten bu kadar güçlü kadroyla gs nin 2 puan arkadında degil şuan şampiyonluğu garantileyip avrupaya odaklanmamız lazımdı.Ligin bütün maçlarını bende izliyorum.Ve yemin edebilirimki gs yi çok fazla kolluyorlar öyle böyle degil

yanıt239
yanıt131
Awesome:

Bir beşiktaşlı olarak çok net söylüyorum, Fenerede Galasaraya da bu sene fena kıyaklar yapıldı. İki takımın birbirinden farkı yok. İyi ki Beşiktaşlıyım Şerefli ikincilikler, saibeli birinciliklerden iyidir. Süleyman Seba

yanıt64
yanıt105
Serhat bulut :

Cahilin önde gideni birde utanmadan yemin ediyon komikmisin birader,Avrupa'da gorduk halınızı kendi kendini rezil ediyon bak Avrupa'da Fener devam ediyor kat kat üstün kuran takım sen oynadığın futboldan zevk alıyorsun sen git Tsubasayi izle??

yanıt109
yanıt28
oğuz şengül:

gs şampiyonlar liggi kadrosunamı sahip lannnn spartadan 4 yedin cophenagı geçemedin tarihin en kötü m.unitedi olmasa 4.olacaktın grupta 1 galibiyetin var oda şansa :):) tffyi geç lobiler teşfikler olmasa zaten gs diye takım olmaycak 86lardan önce gsdiye takımmı var tipik anadolu klübü haramlarla buralara geldiniz çala çırpa utanmadan yazacak ciger var sizde.

yanıt0
yanıt0
Doğa Sosyal:

bende bir Beşiktaş taraftarı olarak merak ediyorum acaba hangi maçı izliyorsun bence sen GS nin maclarinda at gözlüğü takiyorsun

yanıt1
yanıt0
Niyazi Işık:

Bende Gs li olarak diyorumki Awesome yerden goge hakli... Bu sene ikintakimida kolladilar. Ne konusuyonuzki. Bu nedenle Gs fb macini kim alirsa sampiyon olsun. Gerci gerideki takimlara haksizlik diyecem ama onlarda pek ic acici futbol da futbolcuda yok zaten

yanıt2
yanıt7
EmRe Yamaç:

Asıl hadsiz olan sensin kime göre kadrosu daha iyi aklindan mi konusuyorsun yoksa ayaklarin mi beynine hükmediyor..Senin takiminda yedek oyuncun yok neredeyse kalkmis birde sacmaliyorsun..İstersen ac kadrolarina gözlerinle birdaha bak cahil cahil konuşma!!!

yanıt1
yanıt1
Ahmet:

fener istemez bakın da görün

39
117
yanıtYanıtla
Deniz Soldado:

FB isterse gelip bu yorumunun altına ben bir malım diye yazmanı bekliyor olacağız.

yanıt83
yanıt7
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title