Haberler

Sunucu Kabasakal ve Uzun, Sucuk Pişirdi, Hediye Dağıttı

SUNUCU Fatoş Kabasakal ile Elif Ece Uzun, Kayseri'deki bir alışveriş merkezinde mangal başına geçip sucuk pişirdi ve talihlilere hediyeler dağıttı.

SUNUCU Fatoş Kabasakal ile Elif Ece Uzun, Kayseri'deki bir alışveriş merkezinde mangal başına geçip sucuk pişirdi ve talihlilere hediyeler dağıttı.

Kayseri'de bir alışveriş merkezinin 4'üncü yıl etkinliğine, sunucular Fatoş Kabasakal ile  Elif Ece Uzun da katıldı. Mangal başına geçen sunucular halka 300 kilo sucuk dağıttı. Kutlama etkinlikleri, Hamsi şöleni ile başladı ve hediye çarkı ile devam etti. Hediye çarkının başına geçen Fatoş Kabasakal ile Elif Ece Uzun ziyaretçilere yüzlerce hediye dağıttı. Kayseri pastırmasını kesmeyi deneyen Elif Ece Uzun, elini kesmekten korkarak kalın kesince, Kabasakal, "Bu ne kızım? Antrikot mu kesiyorsun?" derken tezgahın başına geçti ve daha iyi performans sergiledi. Elif Ece Uzun, "Ben, 3.5 yıldır vejetaryenim. Bunları yapmam bile mucize. Gerçekten güzel kokuyor ama ben hayatımın sonuna kadar et yemeyeceğim ve inşallah çocuklarıma da yedirmeyeceğim" diye konuştu. Fatoş Kabasakal ise; "Et yenmez mi yaa… Bak şöyle yiyeceksin" diyerek basın mensuplarına pastırma ikram etti.

Yemek yedikleri sırada instagramdan canlı yayın yapan Kabasakal'ın hesabından Elif Ece Uzun'a evlilik teklifi yapıldı. Elif Ece Uzun; "Ben artık hep Fatoş'la gezeceğim. Kızın yanında kısmetim açıldı. İzdivacımı Fatoş sayesinde gerçekleştireceğim. Ne Seda Sayan ne Esra Erol ne de Zuhal Topal, bu konuda tek gerçek Fatoş Kabasal" diye espiri yaptı.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatoş Kabasakal Elif Ece Uzun Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title