Haberler

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası bilgi ve kültür şenliğinde ödüller verildi

Güncelleme:

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası bilgi ve kültür şenliğinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik kapsamındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam Şafak Gürçam tarafından verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, şenliğin amacının öğrencilere eğlenirken öğretmek olduğunu ifade ederek, 'Öğrencilerin birbirleri ile etkileşim halinde olmasını, araştırmaya teşvik etmeyi, kazanımları değerlendirmeyi ve öğrencilerde takım ruhunu oluşturmayı hedefledik. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim.' dedi.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilkokullar arası bilgi ve kültür şenliğinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik kapsamındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam Şafak Gürçam tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, şenliğin amacının öğrencilere eğlenirken öğretmek olduğunu ifade ederek, "Öğrencilerin birbirleri ile etkileşim halinde olmasını, araştırmaya teşvik etmeyi, kazanımları değerlendirmeyi ve öğrencilerde takım ruhunu oluşturmayı hedefledik. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şafak Gürçam Suluova Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title