Haberler

Atabacası Ocağı Süresiz Kapatıldı

Güncelleme:

Soma Kömürleri A.Ş'nin işlettiği Atabacası ocağındaki faaliyetler, İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca durduruldu.

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri A.Ş'nin işlettiği Atabacası ocağındaki faaliyetlerin İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca durdurulduğunu bildirdi. Atabacası maden ocağında çalışan işçiler SMS'le mesaiye başlamaları yönünde uyarılmış ancak tedirgin olan işçiler işbaşı yapmamıştı.

SÜRESİZ KAPATILDI

SOMA Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'ndan gelen müfettişlerin bugün Soma Kömür İşletmeleri'ne bağlı Atabacası Maden Ocağı'nda yaptığı inceleme sonucunda burasını süresiz kapattığını açıkladı.

KAYMAKAM AÇIKLADI

İş Müfettişlerinin facianın meydana geldiği maden şirketinin diğer madeni olan Atabacası'nda inceleme yaptı. Sonucu Kaymakam Atçı açıkladı.

SÜRESİZ DURDURULDU

Atçı, "Bu ocakta iş güvenliğine aykırı hususlar bulunduğu için faaliyetleri süresiz olarak durdurdu. İş müfettişleri aynı firmaya ait Işıklar Maden Ocağı ve facianın yaşandığı madene komşu, bir başka firmaya ait İmbat A.Ş. kömür ocağında da inceleme yapacaklar. Sonucu duyuracağız" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

mehmet bahattin atçı soma Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

demokrat:

Yandın Tayyip, yandaşa belleş kömürü nereden bulacaksın şimdi?

12
6
yanıtYanıtla
yozgatlı:

açılır açılır, gazımız gitsin hele biraz, açılır da haber dahi yapılmaz

9
2
yanıtYanıtla
YARALI VATANDAŞ:

GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİNİZ ÜÇYÜZDEN FAZLA İNSANIN HAYATINI KAYBETMESİMİ GEREKİYORDU ZALİM RUHLU YÖNECİLER ZAMANINDA GİTSEYDİNİZ MADENE BU MİLLET AĞLAMAZDI BEYLER BABANA BİLE GÜVENME KARDEŞİM

8
2
yanıtYanıtla
fb:

yerinde karar iş güvenliği sağlanmadan bir kişi bile inmesin madene

10
0
yanıtYanıtla
ERDAL:

İNSAN HAYATININ ÖNEMİ YOK ÜLKEMİZDE....

8
1
yanıtYanıtla
sancak1:

türkiyedeki maden ocaklarını müfettişler adam gibi incelesin bir tanesine işci sokmazlar ben bir gün zonguldakta bir maden ocağına girdim gözlem adına aman allahım hayvan bağlasan durmaz inanın böyle arkadaşlar hiç mubala etmiyorum bütün ocaklar allaha emanet. avrupadan tarafsız bir inceleme ekibi gelsin teftiş etsin yemin ediyorum ocaklara girmeden kaçarlar..onlarca vatandaş öldüğü zaman sonra çıkıp bu işin fıkratında var bu ölümler dersiniz .

2
0
yanıtYanıtla
hakan kaplan:

allah yardım etsin

0
0
yanıtYanıtla
hakan kaplan adanalı:

allah yardım etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title