Haberler

AKSARAY SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ GÖLETTE BOĞULDU

Güncelleme:

AKSARAY'da Ahmet Öcal(19) serinlemek için girdiği gölette boğularak yaşamını yitirdi.

AKSARAY'da Ahmet Öcal(19) serinlemek için girdiği gölette boğularak yaşamını yitirdi. Olay saat 18.00 sıralarında Sarıyahşi ilçesi Sarıbük Gölet'inde meydana geldi. Ahmet Öcal, iki arkadaşıyla birlikte gezmek için Sarıbük Göleti'ne gitti. Ardından serinlemek için suya giren Öcal, bir süre sonra çırpınmaya başladı. Durum fark eden arkadaşları kurtarmak için müdahale bulundu, ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi. AFAD'a bağlı dalgıçlar suda yaptığı aramada Öcal'ın cansız bedenine ulaştı. Öcal'ın cesedi otopsi için Sarıyahşi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Babası Murat Öcal gölet kenarında sinir krizi geçirdi.

Olayın görgü tanığı Abdullah İkiz,Ben burada balık tutuyordum. Bunlar sonradan geldi. Marketten içecek almışlar. Bu boğulan arkadaş hemen suya girdi. Ben onları uyardım. 'Yüzmesini bilmiyorsan girme' diye. 'Yok ben bu işin piriyim' dedi. Sonra bu olay oldu. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıyahşi AFAD Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title