Haberler

Şehit Asker İçin Hakkari'de Tören Düzenlendi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Dayala Dağ bölgesinde dün terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda şehit olan evli ve 2 çocuk babası 1989 doğumlu Çankırı nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yorulmaz için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Turan Şimşek, İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, Eski AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, emniyet şube müdürleri, kurum amirleri, askerler ve şehidin ailesi katıldı.

Tören alanında bulunan şehidin annesi, eşi ve iki çocuğu gözyaşlarına hakim olamadı. Aileyi Vali eşi Dr. Funda Toprak ve Tümgeneral Metin Tokel, teselli etmeye çalıştı. Şehidin naaşı, saygı duruşunda bulunulması ve duaların ardından memleketine uğurlandı.

Şehidin eşi ve annesine Vali Toprak'ın eşi Funda Toprak ve Tümgeneral Tokel helikoptere kadar eşlik etti. Şehidin çocuklarını askerler kucaklarında taşırken, Tümgeneral Tokel, şehit çocuğunu öperek helikoptere bindirdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yorulmaz Mustafa Toprak Şemdinli Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku!
title