Haberler

Şehidin Cebinden, Şehit Komutanının Fotoğrafı Çıktı

Güncelleme:

Sur'da şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül'ün cebinden, kendisinden 10 gün önce şehit olan komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül'ün cebinde, kendisinden 10 gün önce aynı operasyonda şehit olan komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı bulundu.

CEBİNDEN ŞEHİT KOMUTANININ FOTOĞRAFI ÇIKTI

Sur'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik devam eden operasyonlarda 19 Şubat'ta arama tarama faaliyeti yapılan binanın çökmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Tazegül'ün cebinden, aynı bölgedeki operasyonda 9 Şubat'ta şehit düşen komutanı Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın fotoğrafı çıktı.

21 MADDELİK VASİYETİ YÜREK BURKMUŞTU

Basına yansıyan şehit Tazegül'ün cep telefonunda yer alan 21 maddeden oluşan vasiyeti yürekleri burkmuştu.

3 ASKER ÇÖKEN BİNADA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Sur'daki operasyonda 19 Şubat'ta bir binanın çökmesi sonucu Piyade Üsteğmen Enes Demir, Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş ve Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül şehit olmuştu.

CENAZESİNE BAŞBAKAN DA KATILDI

Tazegül'ün cenazesi, Ankara Kocatepe Camisi'nde düzenlenen, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, kuvvet komutanları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Yaşar Diyarbakır Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

title