Haberler

Sarıkamış'ta İtfaiye Ekipleri Yolları Yıkadı

Sarıkamış Belediyesi uzun süren kışın ardından gelen bahar mevsimiyle birlikte ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Sarıkamış Belediyesi uzun süren kışın ardından gelen bahar mevsimiyle birlikte ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Sarıkamış Belediyesi Zabıta Amirliği ve itfaiye müdürlüğüne bağlı ekipler yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinin ana caddeleri, kaldırımları ve yollar tazyikli su ile yıkamaya başladı.

Belediye ekipleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, vatandaşlarda ev ve işyerlerinin önlerini temizleyerek belediye ekiplerine destek verdi. İtfaiye müdürlüğü ekiplerince yapılan periyodik temizlik hizmetleri yanında cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak daha temiz bir ortam sağlamaya çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış'ın daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik ile ilgili çalışmaların yoğun ve aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Toksoy, "İlçemizde uzun süren kış mevsiminin ardından yol ve kaldırımlarda oluşan toz ile çamurların temizlenmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra ilçe merkezimizde itfaiye personelimizin de yardımı ile cadde, sokak ve kaldırımlar tazyikli suyla yıkanıyor" dedi.

Başkan Göksal Toksoy, "İtfaiye ekiplerimiz, olası bir yangın tehlikesine karşı her an hazır bulunuyor. Ekiplerimiz, yangınlara müdahalenin yanı sıra bazı hizmetleri de yerine getiriyor. Bunlardan birisi de ilçemizin temizliğine katkı sağlamak. İlçemizin bazı cadde ve sokaklarının yıkanması çalışmaları yaz ayları süresince devam edecektir. Cadde üzerinde, yol kenarlarında oluşan kum ve toprak kalıntıları itfaiye ekiplerimiz tarafından yıkanarak temizleniyor. Sarıkamış'ı temiz bir ilçe haline getirerek, halk sağlığının korunması noktasında da gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Zabıta Amirliği ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri asgariye indirmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda gereken temizlik çalışmalarını yürütmekteler. Vatandaşlarımızın da çöplerini daha düzenli biriktirip, çöp konteynırlarının içine bırakmalarını rica ediyoruz" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Göksal Toksoy Sarıkamış Güncel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 23 Mayıs Perşembe Survivor yeni bölüm! SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor 2024 All Star'da 2. gitme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? 6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title