Haberler

Şaban Öztürk'ten Ziyaretler

Güncelleme:

Şaban ÖZTÜRK, Muratpaşa Kaymakamı ve Emniyet müdürünü ziyaret etti.

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Muratpaşa Kaymakamı Fatih KOCABAŞ'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Fatih KOCABAŞ ve Başkan Şaban ÖZTÜRK, Muratpaşa ilçesi'nin genel sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. MHP Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu ile tek tek tanışan Kaymakam Fatih KOCABAŞ, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve sıcak bir atmosferde geçen görüşmenin planlanan süreyi aştığı dikkati çekti.

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Antalya Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürünü de makamında ziyaret ettiler. Muratpaşa Emniyet Müdürü ve Başkan Şaban ÖZTÜRK, polis vatandaş iş birliği sonucu Muratpaşa İlçesindeki suç oranlarının minimum düzeye indiği konusunda hemfikir oldular. İlçe Yönetim kurulu ile tek tek tanışan Emniyet Müdürü ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaban Öztürk Muratpaşa Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title