Haberler

Ramazan ayında kadayıfa yoğun ilgi

Güncelleme:

Ramazan ayında kadayıfa yoğun ilgi Malatya Kadayıfçılar Çarşısında Ramazan yoğunluğu başladı.

Ramazan ayında kadayıfa yoğun ilgi

MALATYA - Malatya Kadayıfçılar Çarşısında Ramazan yoğunluğu başladı. Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında gösterilen kadayıf tatlısı iftarda hemen her evin sofrasını süslüyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte işlerinin yoğunlaştığını ifade eden Malatyalı Esnaf Mehmet Emin Doğan, Ramazan ayının girmesiyle birlikte Kadayıf satışlarının arttığını söyledi. Doğan, "32 yıldır esnaflık yapıyorum. Şu anda fiyatlarımız 30 TL. Un fiyatlarına zam gelince bizler de mecbur zam yapmak zorunda kaldık. Baklavalara daha çok zam geldiğinden dolayı kadayıflara yoğun ilgi gösteriyor vatandaşlarımız. Korona virüs tedbirleri nedeniyle vatandaşlarımız hijyen açısında gözünün önünde yapılan kadayıfları tercih ediyorlar. Bu gün akşam doğru satışın daha yoğun olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Tüm vatandaşlarımız bekliyoruz "

Esnaf Bayram Aydın ise "Ramazan ilk günleri olması nedeniyle yoğunluk olduğunu söyleyebilirim. Mevsimin sıcağa doğru gitmesi nedeniyle sıcakta çalışmak zor ama ekmek paramız için çalışmamız gerekiyor. Kadayıf ve baklava gibi tatlı ürünlerinin satışı Ramazan ayında artıyor. Çünkü oruç tutup akşama kadar aç kalan insanların kan şekeri düştüğünden şekerli yiyecekleri arzu ediyorlar. Un ve şeker fiyatlarına zam yapılmasından sonra kadayıf fiyatlarımız uygun. Herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bakmadan Geçme

GALATASARAY'DAN BOMBA TRANSFER! Kerem Aktürkoğlu, Beşiktaş'a mı transfer oluyor? #9917 Ömer Cenker Ilıcalı kimdir? Ömer Cenker Ilıcalı kaç yaşında, nereli? Ömer Cenker Ilıcalı hayatı ve biyografisi! Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İkramiye erken yatar mı? Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri 2024! Dip balığı mı yüzey balığı mı? Hangisi daha sağlıklı? SÜLEYMAN SOYLU'YA ne oldu, muhabire neden müdahale etti? AK Parti grubunda nabızlar yükseldi! Hareket Proje Taşımacılığı halka arz kaç lot verir? Hareket Proje Taşımacılığı halka arz kaç lot dağıtılacak? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? #127952 HOLLANDA- TÜRKİYE MAÇI İZLE | Hollanda- Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 16 MAYIS 2024 İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Kurbanlık koç kaç kilo olmali? Kurbanın kilosu önemli mi? Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler?
Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title