Haberler

35 Yaşındaki Kadın, 6 Ayda 120 Kilodan 78 Kiloya Düştü

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Nilay Yıldız, 6 ayda 42 kilo verip 120 kilodan 78 kiloya düştü.

İskenderun'da bir şirketin muhasebe bölümünde çalışan 35 yaşındaki Nilay Yıldız, aşırı kilosundan kurtulmak için hırs yaptı. Bir diyetisyenden yardım alan Yıldız, 6 ayda 42 kilo verip 120 kilodan 78 kiloya düştü.

"ŞEKER, TUZ VE UNU HAYATIMDAN ÇIKARDIM"

Sadece şeker, tuz ve unu hayatından çıkardığını belirten Yıldız, "Hayatımda hiçbir şeyi kısıtlamadım. Her şeyi yedim zaten. Ama şeker, tuz ve un bunları hayatımdan çıkarttım. Çünkü onlar olduğu sürece hayatımda ben kilo veremiyordum. Abur cuburumu da çıkardım. Çevremde benim bu değişimimi gören insanlar 'azim' dediler sadece. Kilo vermek benim için hırsa dönüştü diyebilirim. Çünkü olmam gereken bir kilo, başaramayacağımı söyleyenler de oldu. Kendime hep başarmam gerektiğini söyledim" dedi.


Diyetisyenine teşekkür eden Nilay Yıldız, azim ve hedef ile her şeyin yapılabileceğini söyledi.

KİLO VERMENİN SIRRI: İSTEK, AZİM VE SABIR

Yıldız'ın kendisine geldiğinde tam 120 kilo olduğunu anlatan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Gökhan Akdağ ise, diyet sürecini şöyle anlattı:

"Öncelikle ben Nilay Hanımı başarısından, azminden ve istikrarından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarı birlikte geldi. Ne benin ne de Nilay Hanımın başarısıdır. Bu bir ekip başarısıdır. İlk başladığımız günden bu yana Nilay Hanımdan desteğimi hiç esirgemedim. Bu sadece diyet programı hazırlayıp, porsiyonlarla ve istenilen enerji ile olmuyor. Bu başarının sonunda önemli olan destek ve iletişimdir. Ara ara Nilay Hanımın demorolize olduğu zamanlar oldu, pes etmeye çalıştığı durumlar da oldu. Ama biz buna hiçbir şekilde izin vermedik. Çünkü belirli bir hayali vardı. Bizlere danışanın istemesi gerekiyor. Yüzde 50'si bizde ise yüzde 50 de danışanlarımızdan bekleniyor. İstek, azim ve sabır. Fazla kilosu olanlarda bir, iki ayda istenilen sonucu almak mümkün değil. Sabır çok önemli bizler için. Nilay Hanımla başladığımızda kendisi 120 kiloydu. Hedefimiz büyüktü, rakam büyüktü. Belki Nilay Hanımın ilk geldiğinde inancı azdı. Biz ocak ayını 40 kilo ile tamamlamayı bekliyorduk zaten. ve çok başarılı gittiğimiz için biz ortalama altı ayda 42 kiloyu yakaladık. Şu anda küçük bir hedefimiz kaldı. Biz 70 kilonun da altını düşünüyoruz. Nilay Hanımın isteği 65 kiloyu yakalayabilmek."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nilay Yıldız İskenderun Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (17)

manamMobil-ANDROID:

zayifladiki ciplak gorundun diye dinsiz

6
22
yanıtYanıtla
Vanlı keko:

Bende 85 kilodan 97 kg ma çıktım. Hemde yiyip içerek. Böylesi hem daha kolay , hem daha zevkli . Ohhee yeaahhh.

14
8
yanıtYanıtla
kemal:

diyeti ömür boyu yapmaktansa canınızın istediği her şeyi tıka basa yemeyin sofradan fazla doymadan kalkın unutmayın fazla uyku fazla yemek fazla konuşmak hiçkimseye yaramaz

15
2
yanıtYanıtla
Guzel:

Çok çekici guzel

5
10
yanıtYanıtla
Ahmet:

Çoktan tın

9
2
yanıtYanıtla
tanju:

bi lavuga bak bi kadına bakkk. . . bebek gibi

6
3
yanıtYanıtla
Canan:

Kadının yanındaki diyetisyen kocası değil. . . . Salak. .

yanıt8
yanıt3
tanju:

ben kocası demedim zaten. . hırto

yanıt2
yanıt0
ErenMobil-IOS:

Tombulken daha tatlıymış

4
2
yanıtYanıtla
ttMobil-ANDROID:

spor yap

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title