Haberler

Ünlü oyuncu Orhan Aydın gözaltına alındı

Güncelleme:

72 yaşındaki tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, bir festivale katılmak için geldiği İzmir'in Urla ilçesinde, hakaret soruşturması dosyasından dolayı gözaltına alındı.

Uluslararası Urla Toprak Sahne Tiyatro Festivali için ilçeye gelen tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, kaldığı otelin karşısında bir mekanda otururken gözaltına alındı. Gözaltına alındığını twitter hesabından duyuran Aydın, "Şu an Urla'da emniyet tarafından 'hakkınızda dosya var' denilerek gözaltına alındım" yazdı.

GIYABİ TUTUKLAMA KARARI

Orhan Aydın'ın hakkında, İstanbul Gaziosmanpaşa Savcılığı'nca yürütülen bir hakaret soruşturması dosyası kapsamında gıyabi tutuklama kararı olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu Orhan Aydın gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Aydın Aydın Urla Haberler

500

Yorumlar (24)

Gurbetci:

Sözde adalet yine aktif. Bundan sonraki adim, egerki 2023 den sonra saltanat devam ederse, diktatorluk, ondan sonra kölelik. Ama yakisir size, yola devam.

26
70
yanıtYanıtla
okan:

nasıl olsun. Hakaret serbest mi olsun :) mesela sen birsyeler yapmaya calıs, başarı büyüme vs gibi derdi olmayan birileri senin her seyine kufretsin. sonra sen gidersin ortalık terbiyesizlere kalır :) Terbiyesizleri koruma boşver.

yanıt22
yanıt2
Dadaş:

Ne yapalım ayaklanalim mi AMK. Sanki gözaltına alındığını söyleyerek milleti ayaklandirmak istiyor gibi hakaret etmeden önce dusunseydin.??????????????

25
6
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

BU ÜLKEDE POLİS PİRİM ALACAK DİYE BİRGÜN KARAKOLDA GECİRDİM 7-9 YASINDA İKİ KIZIM VAR , SORDULAR CEVAP VEREMEDİM . BİRGÜN SONRA KELEPCE TAKIP MAHKEMEYE GİTTİM HAKİM IKI SORU SORDU VE CIKTIM. DAVAYA GİTMEDİM DİYE BİRGUN KARAKOLDA YATTIM ŞİMDİ BU YUZDENDİRKİ ORHAN BY DURUMUNA ŞAŞIRMIYORUM MEMUR PUAN ALACAK MAAŞI10TL FAZLA YATACAK DİYE SEN, BEN , BİZLER KARAKOLLARDA SABAHLIYACAGIZ . ADALET BU OLSA GEREK DİMİ SAYIN BAKANIMMMMM?

5
23
yanıtYanıtla
polis:

kım verıyormus bu puanı da bızım haberımız yok :)

yanıt4
yanıt0
sistem bozuk:

abi öyle diyon da inan poliste kimseyi gözaltına almak için uğraşmıyor. sen içeri girdiğin anda, o polise zimmetliyorlar seni. Sigara içirse bi dert, içirmese bir dert. hap alıyorsan versem mi vermesem mi tereddütü yaşıyor. içerde duvara kafanı vursan polise soruyorlar niye engel olmadın diye. sistemi bozuk sistem. polise cemkireceğine ona emir veren savcıya cemkir, siyasilere cemk, r

yanıt0
yanıt0
Batuhan erol:

Niye senin alınmama güçlerin mi var kime ne duyuruyorsun :) bu ne kibir

20
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Kıymetli Sanatçı Sayın Orhan Aydın neden ve hangi gerekçe ile gözaltına alınmıştır? Kendisinin en kısa sürede serbest bırakılmasını diliyorum. Birisi orada burada çıkıp atıp tutuyor ya ''kimse Türkiye''ye kabile devleti muamelesi yapamaz'' diye. Kendi yönetimi ülkeyi Demokrasi ve Adalet açısından pek çok kabile devletinin de gerisine götürdü. . .

7
13
yanıtYanıtla
birisine:

erkekçe gidip ifade verme zorla ifadeye getirilme kararı çıksın sonra avrat gibi ağlayın

yanıt18
yanıt5
birisinene:

birisinene avrat diye konuşup kadınlarımızı aşağılama erkek bozuntusu. önce anana bacına karına kızına saygılı olmayı öğren sonra yorum yaz akıl vicdan fakiri

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title