Haberler

Oyaca da Kültür Merkezine Kavuşuyor

Güncelleme:

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi 13 Temmuz günü açılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 19.00'da açılacak. Açılış dolayısıyla mahallede bir de toplu iftar verilecek.

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan Oyaca Kültür Merkezi 13 Temmuz 2013 Cumartesi günü saat 19.00'da açılacak. Açılış dolayısıyla Gölbaşı Belediyesi tarafından Oyaca'da bir de toplu iftar verilecek.

AÇILIŞ SIRASI OYACA'DA

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini belirterek "Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldik. Bir yandan yeni merkezlerin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Sıra Oyaca'ya geldi, inşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve ardından toplu iftarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

MAHALLELERE PRESTİJ

Kültür merkezlerinin mahallelere büyük bir prestij kazandırdığını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, şunları söyledi:

"Söz verdiğimiz kültür merkezlerinden birisinin daha hizmete açılmasının mutluluğu içindeyim. Kültür merkezleri, Gölbaşılı vatandaşlarımıza çok yönlü olarak hizmet verecek. Oyaca'da açılışını yapacağımız kültür merkezimiz iki katlı olarak inşa ediledi. Kültür merkezinde muhtarlık bürolarının yanı sıra çok amaçlı salon, mutfak ve lavabolar yer alıyor. Vatandaşlarımızı bu merkezler sayesinde cenazelerinde, bayramlarında, düğünlerinde, nişanlarında ve kısacası özel günlerinde kullanabilecekleri kapalı ve sıcak mekânlara kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışını yapacağımız kültür merkezi, Oyacalı hemşehrilerimize ve Gölbaşımıza hayırlı olsun."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Yakup Odabaşı Oyaca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title