Haberler

Ortaca - 5 Yıldızlı Otelden Çocuklara Yardım

5 yıldızlı otelden çocuklara yardım Muğla'nın Ortaca İlçesi Sarıgerme Mahallesi'nde hizmet veren 5 yıldızlı Purovida Resort Seno Sarıgerme Otel'de müşterilerin bağışlarıyla toplanan 18 bin TL'lik çek, Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu'na verildi.

5 yıldızlı otelden çocuklara yardım

Muğla'nın Ortaca İlçesi Sarıgerme Mahallesi'nde hizmet veren 5 yıldızlı Purovida Resort Seno Sarıgerme Otel'de müşterilerin bağışlarıyla toplanan 18 bin TL'lik çek, Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu'na verildi.

Purovida Resort Seno Sarıgerme Oteli Genel Müdürü Eberhard Graupner, otel müşterilerinden toplanan 18 bin TL tutarındaki bağış çekini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evleri Müdür Vekili Mustafa Çakır'a takdim etti. Otelin Genel Müdürü Eberhard Graupner, sosyal konulara önem verdiklerini söyleyerek, "Daha önce de çalışan personelimizi ve ailelerini ağırladık. Otelimizde oluşturduğumuz kumbaralarda toplanan bağışları kimsesiz öğrencilere gönderdik. Bazı öğrencileri de farklı gün ve zamanlarda otelimizde misafir ettik. Otele gelen cömert müşterilerimizin bağışları ile beraber belli bir meblağ bağış topladık" dedi.

Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evleri Müdürvekili Mustafa Çakır ise, yurtta 48 çocuğa hizmet verdiklerini belirterek 14'ünün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin değişik fakültelerinde eğitimlerine devam ettiklerini vurguladı. Çakır, "Biz çocuklar için yıl boyunca birçok sosyal, kültürel faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Çocukların sosyalleşmeleri açısından bu tür etkinlikler çok önemli. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yurtta kalan çocuklar 10'ar kişilik gruplar halinde Purovida Resort Seno Sarıgerme'de gün boyunca etkinliklere katıldı. Öncelikle öğrencilerimiz olmak üzere Bakanlığımız adına bu bağış için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çakır Sarıgerme Fethiye Ortaca Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title