Haberler

Olaylı derbide yüzünden yaralanmıştı! Göztepeli taraftar tam 46 gün sonra taburcu oldu

Güncelleme:

Spor Toto 1'inci Lig'de oynanan Göztepe-Altay karşılaşmasının 19'uncu dakikasında Altay tribünlerinden atılan işaret fişeğinin yüzüne isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Göztepeli taraftar Mehmet Çakır (45), 46 gün süren tedavisinin ardından taburcu oldu. Çakır, "Yüzümde yanıklar vardı. Zor zamanlar geçirdim çok şükür toparlandım" ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1'inci Lig'de oynanan Göztepe- Altay mücadelesinin 19'uncu dakikasında atılan işaret fişeği nedeniyle yüzünden yaralanan Mehmet Çakır taburcu oldu.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Mahkemede şüphelilerden Furkan Ersanlı, Dinçer Demir, Kahraman Erdemir, Efe Yeşilova, Hüseyin Çelikdemir, Muhammet Emre Karaca, Anıl Gügercin, Hakan Keçiyatağı, Mert Yiyit, Serkan Holar, Çağdaş Kurt, Egehan Eygi, Anıl Bayır, Şakir Perçin, Özgür Uçak, Ümit Taş, Turgay Gülmez, Gökçen Atacan Aksoy ve Eren Karaca tutuklanarak cezaevine gönderildi. U.M.K., F.Ö., Y.A., N.A.D. ve F.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 şüpheli ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

BİR BUÇUK AY SONRA TABURCU OLDU

Yüzüne isabet eden işaret fişeği nedeniyle üst ve alt çene kemiği ile 7 dişi kırılan, yumuşak doku travması oluşan, akciğerlerinde kimyasal maddeye bağlı olarak yanık ve yırtıklar meydana gelen Çakır, bugün 46 günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Zorlu bir süreci geride bıraktığını ifade eden Çakır, "Yüzümde yanıklar vardı. Zor zamanlar geçirdim, çok şükür toparlandım. Sağ olsun Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanemiz, başhekimimiz, doktorlarımız çok ilgi alaka gösterdi. Onlar sayesinde toparlandım. Tedavi sürecim devam edecek. İnşallah çok daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çakır Altay Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title