Haberler

Nice Yıllara Usta Gazeteci…

Güncelleme:

Maltepe Üniversitesi Nail Güreli Gazetecilik Atölyesi açıldı Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından açılan yeni atölyeye duayen gazeteci Nail Güreli'nin adı doğumgünü olan 13 Şubat'ta verildi.

Nail Güreli Gazetecilik Atölyesi'nin açılışına; akademisyenler, öğrenciler ve Güreli'nin meslektaşları katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Güreli, atölyeye adının verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Adına açılan atölyede ilkeli ve dürüst gazetecilerin yetişeceğine inandığını belirten Güreli, genç gazetecilerden meslek ilkelerine sahip çıkmalarını istedi.
Meslek yaşamından kesitlerden oluşan fotoğrafların da sergilendiği atölyeyi konuklarla birlikte gezen Güreli'ye,ders verdiği öğrencileri tarafından günün anısına tek nüsha olarak hazırlanan GençİZ Gazetesi özel sayısı hediye edildi. Özel sayıda ve atölye girişinde,Karikatürist Ercan Akyol'un öğrencilerin isteği üzerine çizdiği karikatüre yer verildi.
Doğum günü pastasının kesildiği kokteylin ardından,Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından hazırlanan ve duayen gazetecininkendisini anlattığı 35 dakikalık "Ben Nail Güreli" adlı belgesel izlendi.Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahin Karasar, Atilla Özsever ve öğrencilerinden Çiğdem Çelik'in, Güreli ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştığı törende, Güreli'ye ve filmin yönetmenleri Yrd. Doç. Dr. Hakan Aytekin ileÖğr. Gör. Mustafa Kara'ya plaket verildi. Tören, Güreli'nin gazeteciliğin geleceğine ilişkin umut dolu sözlerinin ayakta alkışlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: Ziyaretçi / Güncel

Nail Güreli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title