Haberler

Nazlı Hamarat'ın Kocası Alemde mi Öldürüldü?

Güncelleme:

Erol Köse, Ukrayna'da bir sokakta cesedi bulunan Nazlı Hamarat'ın eşinin Rus mafyası tarafından, alem yaparken öldürüldüğünü söyledi.

"İşte Benim Stilim" yarışmasının popüler isimlerinden Nazlı Hamarat'ın eşi prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz'ın Kiev'de öldürüldüğü ortaya çıktı. Şaşmaz'ın birlikte iş yaptığı Ruslara olan borçları nedeniyle infaz edilmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Prodüktör Erol Köse, olayla ilgili olarak "Rus mafyasının Şaşmaz'ı Ukrayna'da bir alemde yakalayarak infaz ettiğini" öne sürmüştü

CESET EMİR ŞAŞMAZ'A AİT ÇIKTI

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Kharkov-Melnikov Caddesi üzerindeki bir binanın arka tarafında kullanılmayan alanda önceki gün kırklı yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, çıplak halde bulunan ceset boğazı kesilerek öldürülmüş bir erkeğe aitti. Yapılan incelemede ise cesedin bir Türk vatandaşına ait olduğu anlaşıldı. Yerel makamlar cesedin kimliği konusunda bir açıklama yapmazken Ukrayna'da öldürülen Türk'ün eski prodüktör Emir Cevdet Şaşmaz olduğu belirlendi.

HAMARAT, ÖLÜMÜ DOĞRULADI

İşte Benim Stilim adlı yarışmada lüks yaşamıyla dikkat çeken Nazlı Hamarat, eşi Emir Şaşmaz'la ilgili öldürüldüğü yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından doğruladı. Nazlı Hamarat, konuyla ilgili birkaç gün önce ise "Lütfen olayı abartmayın. Konuyu kapatın." açıklaması yapmıştı. Hamarat 8 Ağustos Cumartesi akşamı eşinin öldürüldüğü iddialarının doğruluk kazandığını, Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı. "Başımız sağolsun tüm dostlarımız. Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz, beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler." yazdı.

"ALEMDE ÖLDÜRÜLDÜ"

Ünlüler camiasına yakınlığıyla bilinen kendisi de prodüktör olan Erol Köse, Emir Cevdet Şaşmaz'ın öldürülmesi olayı ile ilgili Rus mafyasının Şaşmaz'ı Ukrayna'da bir alemde yakalayarak infaz ettiğini duyurmuştu. Köse, Şaşmaz'ın bir süredir karanlık işler yaptığını ve kaçak pırlanta işi nedeniyle öldürüldüğünü duyurdu. Kiev polisi cesedin bulunduğu caddede görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Tanıklardan bazılarının öldürülen kişinin bir üst cadde üzerinde çıplak halde kaçtığını söyledikleri ileri sürüldü. Polis, Şaşmaz'ı öldüren kişilerin milyonluk pırlantaların peşinde olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. (Kaynak: Vatan)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Erol Köse Ukrayna Kiev Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

heylereleree:

Sana gun dogduu hamarattt.. ye paralari artik hic bi engelin kalmadi

21
0
yanıtYanıtla
TUBA:

Bu Erol köse nasıl ölecek acaba.

18
1
yanıtYanıtla
Adsız:

Sana ne?

yanıt3
yanıt4
tracers:

boğazını keserler inaşlahh onun da

yanıt0
yanıt4
deniz:

haberlerinize yorum katmayınız, bu adamın bir çocuğu var, ne demek alem??

4
6
yanıtYanıtla
akınt:

haberınıze yorum katmayınız ne dmek ya hahahaa oldu))) bukadar rahatsız oluyorsanız yayın yasağı koydurucaktınız nasılsa ortaya çıkıcak su testısı su yolunda kırılır kaçakçılıktan yedıklerıne saysınlar artık alemın nedmk olduğunu bıze değil haberın kaynağını bulup sorucaksınız

yanıt6
yanıt0
yeter:

allah rahmet eylesin nasıl şirin kadındı allah ona sabır versin sizde boş yapmayın susunölmüş adan

3
5
yanıtYanıtla
bilal:

bu güne kadar yine iyi yaşamış bee geç bile kalmışlar

5
2
yanıtYanıtla
oohaaa:

Yav siz bunların kalbini yarıp baktınızmıki hakaret ediyonuz. Bide ölü bu adam. Tüh size sanki biz günahsızız yav Rabbim bilir belki hepimizden hayırlı bunlar. Gizlediklerinizi bilen Allah var ölüm sizede gelecek...

3
2
yanıtYanıtla
E.D:

rus mafyasına borçlanıp (eger doğruysa) ödememek aptalca. . adamlar dünyanın en tehlikeli organize suç örgütlerinden birisi. 300 bin üyesi, yıllık 200 milyar dolar cirosu varmış. (ben demiyorum, wikipedia diyor) görünen köy klavuz istemez.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title