Haberler

Müsiad'dan Osb'ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Başkanı Cengiz Şimşek'i ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, OSB Başkanı Cengiz Şimşek'i ziyaret etti.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte OSB Başkanı seçilen Cengiz Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, OSB'de 50 yıldır ilk defa seçim olduğunu vurgulayan Başkan Şimşek, "50 yıldır ilk defa seçim gerçekleştirdik. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bayrak değişimine tek liste halinde gittik ve sanayicimizin hepsi oylarını kullandı. Elbette bu bizi mutlu ediyor. Biz temel kurallara göre hareket ediyoruz. Açıkçası bizim derdimiz, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak nasıl ülkemize daha iyi hizmet ederiz, nasıl daha üretken oluruz? Bu yolda elbette sanayicimizin de sorunları dert ediniyor, sevinçlerini ise başarımız ve mutluluğumuzda görüyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız ve gelecek nesillere bu bayrağı, bu mirası alnımız akıyla devredeceğiz, nöbet bizim için kutsaldır ve her zaman emanetimizin getirdiği sorumlulukları üstleneceğiz" dedi. OSB Başkanı Cengiz Şimşek MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini dile getirerek, "Biz her zaman ülkemiz için çalışan STK'ların yanında durduk ve destekledik. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki MÜSİAD ülkemize değer katarak, çizdiği yolda şaşmadan, kendi çıkar ve menfaatlerini her zaman ülke çıkar ve menfaatlerinden geride tutarak hizmet veriyor. Elbette bizde böyle bir STK'nın her zaman arkasında duracağız. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı başta Başkan Mehmet Çelenk olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

"Meselemiz Memleket"

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Mehmet Çelenk, "Biz ülkemiz için çalışıyoruz. Elbette ülkemizin çıkar ve menfaatleri bizim için vazgeçilmez bir öneme sahip. Bu doğrultuda daha üretken bir Gaziantep, daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda gerekli kurum ve kuruluşlarımız ile her zaman iş birliği içerisinde projeler üretiyor, istişare kültürünü elden bırakmıyoruz. Büyük bir oy birliği ile Başkan Seçilen Cengiz Şimşek beye görevinde başarılar diliyorum. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği Mehmet Çelenk Gaziantep OSB Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title