Haberler

Miting Yasağını Göktaş'la Deldiler

Güncelleme:

Urfa'da yasaklanan 'Suriyelileri İstemiyoruz' mitingi bağımsız aday Mustafa Göktaş'ın miting konuşması bahanesiyle delindi.

Şanlıurfa iki haftadan bu yana 'Suriyelileri İstemiyoruz' adı altında miting yapılacağının duyurulmasının ardından dün 200 kişilik bir grup Rabia (Topçu) Meydanı'nda bir araya gelerek sloganlar attı.

Vali İzzettin Küçük'ün bizzat yasaklamasına rağmen bir araya gelen grup, bağımsız aday Mustafa Göktaş'la yasağı deldi. Meydanda Göktaş'ın konuşmalarını alkışlarla ve sloganlarla destekleyen grup daha sonra polisin uyarıları üzerine ara sokaklara geçerek eylemlerini burada da sürdürdü.

Zırhlı araçların konuşlandığı gözlemlenen meydandan ayrılan grubu polis takip ederken, gruptan bazı kişilerin yoldan geçen Suriyelilere saldırması yürekleri ağızlara getirdi. Olayda bir Suriyeli bıçak ile yaranırken, iki Suriyeli ise darp edildi. Şanlıurfa Belediye binasının hemen arkasında yaşanan olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, yaralı gelen ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Göktaş Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ahmet kapcimobilWeb@haberler.com:

Sayin vali madem izin vermiuorsunuz insanlar kendilerini anlatsinlar suriyelilerin oldurdukleri , darp ettikleri insanlarin sayisi gun gectikce artiyor adamlara her ywrde is yeri acma izni verdiniz once kendi vicdaninizi sorgulayin bunlara sebebp sizlersiniz kiniyorum bu sekilde olmasina vesile olan herkesi

0
2
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

ugur bey mustafa goktas a sorrrrr soruuu sooorrrr dinimizde muhacirlere boyle davranmak yakisirmi....cok yazik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title