Haberler

Milletvekili Şengül, Pirci'yi Eleştirdi

Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partisinin Muğla'da cumartesi günü yapılacak il kongresi öncesinde genel merkezin aday gösterdiği İhsan Küreci'ye rakip olarak adaylığını açıklayan Şadi Pirci'yi, "Bu arkadaşımız parti ilkelerine ve nefsine karşı gelmiştir, doğru olmamıştır" diye eleştirdi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, partisinin Muğla'da cumartesi günü yapılacak il kongresi öncesinde genel merkezin aday gösterdiği İhsan Küreci'ye rakip olarak adaylığını açıklayan Şadi Pirci'yi, "Bu arkadaşımız parti ilkelerine ve nefsine karşı gelmiştir, doğru olmamıştır" diye eleştirdi.

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Konyalı Restoran'da 17 Ocak Cumartesi günü yapılacak il kongresi öncesinde aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Ak Parti Muğla İl Başkan Adayı İhsan Küreci ile yaklaşık 150 kadar partili katıldı. Toplantıdaki konuşmasına yurt dışında kutsal değerlere saldırı yapıldığını belirterek başlayan Aydın Şengül, "Herkesin kendi kutsalı vardır. Herkes birbirinin kutsalına saygı göstermek zorundadır. Bizlerin kutsalına saygı göstermeyenlere saygı göstermesini öğretiriz. Nasıl saygı gösterileceğini gösteririz. Çünkü, bizler herkesin kutsalına saygı gösteriyoruz" dedi.

PARTİ İLKERİMİZ VE DOĞRULARIMIZ VAR

Milletvekili Şengül, yarın partisinin Muğla'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapılacak olan il kongresine de değinip, başkanlığına aday gösterilen İhsan Küreci'nin dışında adaylığını açıklayan Şadi Pirci'yi, "Bu arkadaşımız parti ilkelerine ve nefsine karşı gelmiştir, doğru olmamıştır. Parti olarak ilkelerimiz doğrularımız, aldığımız kararlar vardır. Bunun dışında yapılan hiçbir hareket partimiz üyelerine yakışmaz. Biz, İhsan kardeşimiz ile Başbakanımızın gösterdiği yolda devam edeceğiz" dedi.

BAŞBAKANIMIZ MUĞLA İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIR

Ak Parti Muğla İl Başkan Adayı İhsan Küreci ise "2002 yılından bu yana partimizin her verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Görev alınmaz verilir anlayışı içinde çalıştım. Başbakanımızın Muğla'ya, Muğlalılar'a selamı var. Muğla için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi" diye konuştu. - Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Şengül Şadi Pirci Küreci Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title