Haberler

Milletvekili Adayı Murtaza Yetiş, İstanbul’daki Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Adıyaman AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Murtaza Yetiş, İstanbul'daki Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Başkanı Ve Yöneticileriyle Bir Toplantı Yaptı.

Adıyaman ak parti milletvekili adayı dr. Murtaza yetiş, istanbul'daki çelikhanlılar derneğini ziyaret ederek dernek başkanı ve yöneticileriyle bir toplantı yaptı.

İstanbul'daki STK ziyareti sırasında Adıyamanlılar Vakfı Dernek Genel Merkezi'nde Çelikhanlılarla da bir araya gelen Milletvekili adayı Murtaza Yetiş, Sivil Toplum Kuruluşların Toplumun en önemli değer yargılarından olduğunu ve bu değer yarılarına sahip çıkmak asli görevlerinden biri olduğunu söyledi.

Çelikhan'ın sorunların da masaya yatırıldığı toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı Dr. Murtaza Yetiş, bütün ilçelerimizin sorunlarından haberdar olduğu gibi Çelikhan ilçesinin de sorunlarını yakinen bilenlerden biri olduğunu kaydetti.

Yetiş; "Her ilçenin kendine göre sıkıntıları vardır. Önemli olan bu sıkıntılara zamanında neşter vurmak ve bu sorunların çözüme yönelik çaba sarf etmektir. Adıyaman'ın sorunlarını Ankara ya taşımak ve Ankara'nın o güzel imkânlarını ise Adıyaman'a yansıtmak için bu göreve talip olduğumuzu herkesin bilmesi lazım.

Başta siz değerli STK yöneticileriyle zaman zaman bir araya gelerek Adıyaman için kafa yormaya devam edeceğimiz gibi sizin sıkıntılarınızı ve projelerinizin çözüm içinde hep birlikte gayret sarf etmeye çalışacağız. Şunu unutmayın ki STK'ların toplumun refah ve sükuneti açısından büyük bir değeri vardır. Biz bu değerinin ne denli önemli oğlunu bildiğimiz için bugün sizler birlikteyiz" diyerek ilgi ve alakalarından dolayı Çelikhanlılar derneği başkanı Fayik Yaylagül ve bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretinden dolayı Milletvekili adayı Dr. Murtaza Yetiş'e teşekkür eden Çelikhanlılar Derneği Başkanı Fayik Yaylagül, Çelikhanlılar AK parti iktidarına her seçimde gereken desteği fazlasıyla vermesine rağmen bugüne kadar ilçenin çok önemli olan sorunlara karşı duyarsız kalması ilçe halkının büyük tepkilere neden olduğunu söyledi.

Yaylagül, "Ne iş olursa olsun her işin hakkaniyetinde karşılıklı güven ve destek olmadığı sürece çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürümesi mümkün değildir. İlçede son zamanlarda büyük bir sorun haline gelen TOKİ süreci ile birlikte bir türlü tamamlanmayan Çelikhan-Malatya yolunun ağır tempoda devam ederek bitirilmemesi, ilçenin turizm açısından büyük değer olarak bilinen Çat Barajı'nda yüzen adacıkların her geçen gün yok olup gitmesi, İlçemizin tanıtımını en iyi şekilde sağlamayan Çelikhan Halk Tiyatrosuna gerekli desteğin verilmemesi, her gün çok sayıda kazaların meydana geldiği Çelikhan-Sürgü ve Çelikhan-Adıyaman arası karayolunun bir türlü genişletilmemesi vatandaşlarımızın büyük tepkilerine neden olduğunu ve bu sorunların çözümü konusunda ise siyasetçilerimize büyük bir görev düştüğünü" kaydederek, milletvekili adayı Dr. Murtaza Yetiş'e başarılar diledi.

Milletvekili adayı Dr. Murtaza Yetiş'in Çelikhanlılar Derneği ziyaretine Çelikhanlılar Derneği Başkanı Fayik Yaylagül, Dernek Başkan yardımcıları Davut Yıldırım ve Abdulkerim Sonkaya, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Akbay, İsmail Özlemiş, Av. Fatih Yel ve Orhan Karaman katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Tahran'da mahşeri kalabalık! Cenaze namazını Hamaney kıldırdı

Tahran'da mahşeri kalabalık! Cenaze namazını Hamaney kıldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title