Haberler

Memecan, Babasının Vasiyetini Yerine Getirdi

Karikatürist Salih Memecan, 88 yaşında hayatını kaybeden babasını memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurladı.

Karikatürist Salih Memecan, 88 yaşında hayatını kaybeden babasını memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurladı.

Medya Derneği Başkanı ve Sabah Gazetesi'nin ünlü karikatüristi Salih Memecan'ın babası Mahmut Ali Memecan (88), yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetmişti. Memecan'ın cenazesi, dün Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde kılınan caneze namazının ardından memleketi Ordu'ya getirildi. Mahmut Ali Memecan'ın cenazesi Taşbaşı mahallesindeki evinden alınarak, Orta Camii'de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kirazlimanı mahallesindeki aile kabristanlığında defnedildi.

MEMECAN: "BABAMIN VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Salih Memecan, babasının Ordu'ya defnedilmesinin vasiyeti olduğunu belirtirken, "Babamın vasiyetini yerine getirdiğim için mutluyum" dedi.

Ünlü karikatürist Memecan, duygularını şu sözler ile anlattı: "Babam Mahmut Ali Memecan'ı kaybettik. Babam Orduludur. Yıllar önce buradan ayrılmış. 88 yaşında kaybettik. Hastaydı, kan kanseri olmuştu ve kaybettik. Vasiyeti memleketine gömülmekti. Bizde kardeşimle buraya getirdik. Babamın vasiyetini yerine getirmek bize bir görevdi. Bu görevi yerine getirdiğimiz için mutluyuz."

Öte yandan cenaze namazına Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Memecan seveni katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabah Gazetesi Salih Memecan Mahmut Ali Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title