Haberler

Limon ve Zeytin Çocuklarla

Güncelleme:

Sapphire Çarşı'da limon ve zeytin haftasonu çocuklarla buluştular.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de hayranlığını kazanan ünlü karakterler Limon ve Zeytin, Sapphire Çarşı müşterilerine 18 Şubat Cumartesi günü unutulmaz bir gün yaşattılar.

Ünlü mizahçı Salih Memecan'ın can verdiği ve ince esprileriyle 7'den 70'e herkesin hayranlığını kazanan Limon ve Zeytin bu sefer karikatür karesinden çıkarak çocuklarla Sapphire Çarşı'da buluştular.

18 Şubat Cumartesi günü, Sapphire Çarşı'nın B2 katında 12:00 – 18:00 saatleri arasında düzenlenen Limon & Zeytin Çocuk Etkinliği' nde alışveriş merkezinin minik misafirleri Limon ve Zeytin ile şarkı söyleyip, dans ettiler.

Çocuklar, çok sevdikleri Limon ve Zeytin maskotları ile bol bol fotoğraf çektirerek farklı animasyonlar ve eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir gün yaşadılar. Neşeli Limon ve hınzır Zeytin'in minik hayranları, gün boyunca animatörler ve DJ eşliğinde dans edip, hep birlikte çizgi film izlerken, Limon ve Zeytin maskeleri takıp, kitap boyama atölyelerine de katıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

salih memecan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title