Haberler

Konfederasyonlar Kupası'nda 3.'lük Portekiz'in

Konfederasyonlar Kupası mücadelesinde Meksika'yı uzatmalar sonunda 2-1 yenen Portekiz 3. oldu.

Konfederasyonlar Kupası mücadelesinde Meksika'yı uzatmalar sonunda 2-1 yenen Portekiz 3. oldu.

Rusya'nın Otkrytie Arena Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, Portekiz adına Andre Silva 17. dakikada kullandığı penaltıdan faydalanamadı. 54. dakikada ise Portekizli Neto'nun topu kendi ağlarına göndermesiyle Meksika 1-0 öne geçti. Portekiz adına Quaresma'nın yaptığı ortaya iyi yükselen Pepe 90+1'inci dakikada maçı uzatmaya taşıyan golü kaydetti.

Uzatma dakikalarında daha üstün bir futbol sergileyen Portekiz, aradığı golü 104. dakikada penaltıdan Adrien Silva ile buldu. Silva kullandığı penaltıda topu ve kaleci Ochoa'yı ayrı köşelere göndererek maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Portekiz, şampiyonayı 3. sırada tamamlarken, Meksika 4. oldu.

Öte yandan mücadelenin son dakikasında Meksika Teknik Direktörü Juan Carlos Osorio, yardımcı hakeme itirazı sonrasında maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.

Ayrıca uzatma dakikalarının ikinci yarısında Portekiz'de Semedo, Meksika'da da Jimenez gördükleri ikinci sarı karttan kırmızı kartlarla takımlarını 10. kişi bıraktılar.

Bu yıl uygulanmaya başlayan uzatmalardaki 4. oyuncu değişikliğinden de iki takım da faydalandı.

QUARESMA OYUNUN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, 70. dakikada Nani'nin yerine oyuna dahil oldu. Bu dakikadan sonra daha bir üstün oynayan Portekiz, golü de Quaresma'nın asistinde Pepe ile buldu.

Bu arada adı Beşiktaş ile anılan Pepe'nin golünün asistini Quaresma'nın yapması sosyal medyada geniş yankı buldu. - Ortaladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konfederasyonlar Kupası Portekiz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title