Haberler

Konak'ta Vefa Kahvaltısı

Güncelleme:

Kahvaltıya İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Rıfat Sait ve İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu katıldı.

AK Parti Konak İlçe teşkilatı 2014 yerel seçimler yolunda, daha önce İlçe Başkanlığı ve yöneticilik yapmış teşkilat mensupları ile "Vefa Kahvaltısı" nda bir araya geldi.

Birlik ve beraberliğin perçinleştiği, küskünlerin barıştığı sabah kahvaltısında konuşma yapan İl Başkanı Ömer Cihat Akay "Hiçbir partide olmayan vefa örneği bizim partimizde ön plandadır. Ahde vefayı, hiçbir zaman unutmayan yer ise "AK Parti" teşkilatıdır. Bugün burada olduğu gibi bundan sonra da yine el ele, gönül gönüle çalışacağız. 2014 yerel seçimlerinde de bu birlikteliğimiz ile İzmir'i AK Belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekilleri İlknur Denizli ve Rıfat Sait, "AK Parti ailesinin böyle birlik ve beraberlik içinde olması, 2014 yerel seçimlerinde büyük başarılara imza atacağımızın kanıtıdır. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece başarımız kaçınılmaz olacaktır" diye konuştular.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü, "Bu tür vefa kahvaltılarımızı geleneksel hale getireceğiz, partimiz ve teşkilatımız da ahde vefa çok önemlidir. Bizlerden önce ilçe ve yönetim kurulunda yer almış arkadaşlarımızın da fikirleri bizim için önemlidir. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek, 2014 yerel seçimlerinde İzmir'e ve Konak ilçesine AK Belediyecilik bayrağını dikeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Ak Parti İzmir Konak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title