Haberler

Kobani'de Çatışmalar Aralıklarla Sürüyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kobaniden patlama sonrası dumanın yükselmesi, - Bölgede çalışan basın mensupları ve canlı yayın araçları, DAEŞ ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar- Kobani'den zaman zaman patlama sesleri duyuluyor Halep'e bağlı Kobani'de (Ayn el Arap), DAEŞ ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kobaniden patlama sonrası dumanın yükselmesi, - Bölgede çalışan basın mensupları ve canlı yayın araçları, DAEŞ ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar- Kobani'den zaman zaman patlama sesleri duyuluyor Halep'e bağlı Kobani'de (Ayn el Arap), DAEŞ ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar devam ediyor. Terör örgütü DAEŞ ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar Kobani kent merkezinde aralıklarla sürüyor. Mürşitpınar Sınır Kapısı karşısında zaman zaman patlama sesleri duyuluyor. Ağır silahların kullanıldığı çatışmaların ardından bölgeden yükselen duman Suruç ilçesinden de görülüyor.Bu arada Suruç ilçesinde görev yapan yerli ve yabancı medya mensupları gelişmeleri, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından sınıra yakın alanda oluşturulan hakim tepeden takip ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Mürşitpınar Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

KAWAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne sacma haber bazi kürt guruplar yazmissiniz neden ? Diliniz söylemek istemiyor ama korkmayin o kadar zor degil YPG demek

6
1
yanıtYanıtla
DILGEŞmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ALLAH, YPG-PKK NİN YARDIMCISI OLSUN... SİZE KİN KUSANLAR, KAN KUSSUN İNŞALLAH...

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title