Haberler

Kaya'dan Köy Ziyaretleri

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Yeniboğazkesen ve Demiryazı köylerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, merkeze bağlı Yeniboğazkesen ve Demiryazı köylerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeniboğazkesen köyünü ziyaret eden Kaya, köy muhtarı Hasan Uslu ve vatandaşlar ile sohbet etti. Geçmişte yapılan hizmetler ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında köylüleri bilgilendiren Kaya, talepleri dinledi.

Amaçlarının kırsalda sorunları ortadan kaldırmak olduğunu vurgulayan Kaya, "Gönlümüz her zaman sizlerle beraber. Köylerimize yapılan hizmetler artarak devam edecek. Eksiklerimiz noktasında ise muhtarımızdan gerekli bilgileri alacağız. Sizlerin de talepleriyle köylerimizde daha neler yapılması gerekiyorsa onları da gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Demiryazı köyüne geçen Kaya, muhtar Nurettin Erdemir'den köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Demiryazı İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Kaya, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaya, çalışan, emek veren ve gayret gösterenlerin sonucunu muhakkak alacağını dile getirerek, "O yüzden köyde de olsak, şehirde de olsak, emek vermeden güzelliğe kavuşamıyoruz. Sizlerin bunun farkında olduğunuza inanıyorum ve her birinize eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum. Bizlerden bir şey istediğinizde de her zaman başımızın üstünüzde yerinizin olduğunu bilmenizi istiyorum." açıklamasında bulundu.

Kaya'ya ziyaretleri sırasında merkez il genel meclis üyeleri Ferhat Ünsal, Hüseyin Akpolad ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Sami Dağ, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ahmet Yiğit ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri İbrahim Turan eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Uslu Nebi Kaya Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title