Haberler

Kars'ta Amatör Lig Maçında Kavga

Kars amatör liginde oynanan Selim Gençlik Kağızmanspor maçında çıkan kavgada, Kağızmansporlu 11 futbolcu hafif şekilde yaralandı.

Kars amatör liginde oynanan Selim Gençlik-Kağızmanspor maçında çıkan kavgada, Kağızmansporlu 11 futbolcu hafif şekilde yaralandı.

Selim ilçesinde oynanan maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında 2-1 geride olan Kağızmanspor, gol atarak eşitliği sağladı. Golün ardından gelişen pozisyonda Selimsporlu bir futbolcu kırmızı kart görünce sahada futbolcular arasında kavga çıktı.

Kavgaya sahaya giren taraftarların da karışmasıyla misafir takımda forma giyen Mehmet Aydın, Zülfikar Aydın, Tayfun Kuyumcu, Yunus Arslan, Erol Arslan, Soner Demir, Murat Savaş, Tarkan Pakır, Adem Yılmaz, Gökay Karaağaç ve Miktat Köse vücutlarının çeşitli yerlerinden darbedildi.

Bunun üzerine hakem, maçı tatil etti.

Kağızmanspor Kulübü'ne ait aracın ön camında ise atılan taşlar nedeniyle çatlaklar oluşurken, yaralı futbolcular tedavileri için Kars Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kağızmanspor Kulübü'nün 2. Başkanı Ayhan Demirden, gazetecilere yaptığı açıklamada, kavganın ilk yarının sonuna ilave edilen uzatma dakikalarında çıktığını söyledi.

Karşılaşmanın 6. dakikasında futbolcularından birinin kırmızı kart gördüğünü ve 2-1 geride oldukları maçın ilk yarısının son dakikasında 2-2 beraberliği yakaladıklarını anımsatan Demirden, "Golden sonra futbolcular arasında kavga çıktı. Kavganın başlamasının ardından seyirci de galeyana gelip sahaya girdi" dedi.

Olayın Kars için kara leke olduğuna vurgulayan Demirden, sporun birleştirici bir özelliği bulunduğunu ifade ederek, "Karsspor'umuza futbolcu yetiştirmeye çalışıyoruz. Bize yakışmıyor. Biz mert ve delikanlı bir memleketiz. Soğuk bir memleket olabiliriz ama yürekleri sıcak olan insanlarız. Bu olaylar hiç tasnif etmediğimiz olaylar. Bu olayları anlatırken utanıyoruz" diye konuştu.

Futbolculardan Soner Demir de kavganın başlamasının ardından seyircilerin de sahaya indiğini belirterek, kavgada kolundan ve ayağından yaralandığını kaydetti.

Futbolcular, yapılan tedavilerinin ardından hastaneden ayrıldı. - Kars

Kaynak: AA / Güncel

Soner Demir Murat Savaş Erol Arslan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title